Salutare .
Incintele nu sunt originale, sunt facute acum multi ani de zile, dar nu de mine, au fata unde este fixat difuzorul intarita cu o alta placa de pal , si dimensiunile interioare sunt urmatoarele :680 mm x 480 mm x 300 mm. Dar partea de woofer este separata printr-o placa de pal destul de subtire, de cea de tweeter , deci partea de litraj al wooferului ramane atat :500 x 450 x300 (mm). separatia are dimensiunile: 150 x450 x300 (mm). Pe incinta se afla un singur difuzor de 15", iar pe partea din fata intre limita superioara a sitei de protectie a difuzorului si marginea superioara a incintei sunt numai 210 mm , unde se poate incadra un tweeter sau un driver cu horn, in functie de dimensiunea mai sus amintita, dar asta presupune ca acea separatie in acest caz sa fie desfiintata, pentru ca altfel nu se incadreaza mai nimik in acest spatiu din cauza placii de pal care face separatia in interiorul incintei.Venturile sunt in numar de 2, sunt dispuse in partea de jos a difuzorului (stanga -dreapta, si au dimensiunile: diametru 70 mm si lungimea 100 mm. Este bine de retinut ca sunt folosite doar la nunti botezuri, mese festive, si in principiu dau cu muzica lautareasca in ele, dar nu se canta live , ci redarea se face cu un calculator trecut printr-un mixer pe 4 cai , cu reglaj pe parte de frecvente inalte si joase, deci se presupune ca eu am grija cat si cum sa dau in ele, in asa fel incat sa am grija sa nu crape sau sa aiba prea multe distorsiuni

, fac asta de ceva ani de zile, si pana acum nu am reusit sa demolez nici un difuzor

Pe langa aceste incinte precizez ca mai sunt alti 2 sateliti cu difuzoare de 12", care mai ajuta pe cele de 15", pe frecvente inalte si medii, si care au montate cate 2 tweetere pe fiecare incinta.Daca as mai putea ajuta si cu alte detalii,, va stau la dispozitie