The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 04, 2025 10:38 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 63 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 28, 2007 8:20 pm 
Neconectat
User

Ok,in sfarsit am reusit sa-l testez.Prima impresie: incintele sealed te darama :D
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 28, 2007 8:28 pm 
Dupa ce asculti la dulapu ala la putere mare, tu mai auzi ceva timp de 30 min ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 28, 2007 8:35 pm 
pufuletz scrie:

asta-i tot farmecul :twisted: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 28, 2007 8:43 pm 
Neconectat
User

pufuletz scrie:

Tu ai auzit chitara live ? :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 28, 2007 9:08 pm 
Neconectat
User

Dulapu` ala suna are un feedback :twisted: ma simt ca pe scena :D :D :D
Parca l-as baga in clip un pic..
Oricum,suna chiar bine, initial nu i-am prins toate suruburile,dar pe parcurs mi-am dat seama ca trebe,altfel vibra putin.acum n-are probleme de genul..
Asa ca comparatie, pot sa zic ca E12-150S da clasa la stifturile alea de . oricand oriunde,bine ca nu's ale mele :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 28, 2007 9:31 pm 
Am ascultat la cineva un combo de chitara cu 2 difuri de 12' si amplificare de vreo 150w si era deranjant de tare !!
Eu stateam la vreo 4m distanta si era foarte deranjant , dar aveam un prieten care statea la vreo 30 cm ,combo-ul fiind pus pe o masa , care aparent nu avea nimic ! :shock:
Omu se duce pe la concerte de rock si sta numa langa boxe, deci cred ca are probleme cu auzul . :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 12:46 am 
Neconectat
User

e simplu,muzica rock nu poate fi ascultat incet :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 9:33 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

am facut acu cateva saptamani o sonorizare pt o trupa din franta ... "charley fiasco".
nu o sa va vina sa credeti ce au adus aia .. eu a trebuit sa aduc doar scule pt voce, deci, E15 cu BM_d450 au facut treaba ff buna.
aia au avut 2 chitari .. si un bass .. pt fiecare chitara cate 2 cabineturi ca si ale lui huni marshall si la bass 2 monstrii, unu de 18" si unul de 12" hartke.
cat de tare sunau chitarile alea .... trecea lejer de limita de durere .. dar era foarte tare:P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 12:38 pm 
Neconectat
User

:D
Am auzit si eu odata 2 cabinete Randall + un head Mesa Boogie Dual Rectifier ( pentru cine nu stie, 3 canale, 150W full lampi,si 150W pe lampi e... enorm ). Suna combinatia aceea de intepenesti.Cred ca redefinea ce inseamna pragul de durere twisted: :twisted:
Adevarul e ca trebuie sa-mi iau difuzoare speciale ptr. chitara, pur si simplu nu suna cum trebuie cu astea.Am mai stat aseara sa ma joc pe el,dar in primul rand, trebuie difuri cu sensivitate mare(96-97/1w).Nu ar fi problema de gama de frecvente, dar fiecare difuzor suna altfel.E-urile suna chiar frumusel,celelalte cam lasa de dorit...
Bine,este logic ca cel mai bine ar suna cu ceva Celestioane speciale..(V30, Greenback etc.),dar cand ma gandesc ca un singur difuzor din ala costa cam 100E... :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 12:49 pm 
Neconectat
User

parca era vorba sa bagi 4 G-uri... ce s-a intimplat?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 4:03 pm 
Neconectat
User

Inca este lipsa de fonduri :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 7:57 pm 
Neconectat
User

pufuletz scrie:
Am ascultat la cineva un combo de chitara cu 2 difuri de 12' si amplificare de vreo 150w si era deranjant de tare !!
Eu stateam la vreo 4m distanta si era foarte deranjant , dar aveam un prieten care statea la vreo 30 cm ,combo-ul fiind pus pe o masa , care aparent nu avea nimic ! :shock:
Omu se duce pe la concerte de rock si sta numa langa boxe, deci cred ca are probleme cu auzul . :roll:

Daca o iei incetul cu incetul ( volumul ) este doar o chestiune de timp pana te obisnuiesti ( e o chestie de psihologie = perceptie ), si asta fara sa ai probleme cu auzul. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 8:08 pm 
Neconectat
User

Radu scrie:
Daca o iei incetul cu incetul ( volumul ) este doar o chestiune de timp pana te obisnuiesti ( e o chestie de psihologie = perceptie ), si asta fara sa ai probleme cu auzul. :wink:

Sa fie oare asa? :lol: Eu am stat 2-3 ore in camera la mine(4x4m) cu un planar cu SD-18EL si 2 sateliti cu E15-350N... adevarul ca nu erau la maxim... cred ca pe la jumatate si mi se parea normal... cand a venit fratemiu la mine am dat muzica la min si ca sa il aud fratemiu cam trebuia sa tipe :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 8:43 pm 
Neconectat
User

@ enigma
vad o chitara acolo si nu mi se pare a fii chitara bass
acuma nu am pricep eu prea bine la chitari si in domeniu dar stiu ca , chitara electrica scoate si niste sunete cu o tonalitate inalta .. acuma intrebare.. e12 150s poate sa reproduca acele sunete.. ?
un dif dins eria G normal ca poate ca pe grafic urca aproape pana la 10 khz dar E12?...

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 9:59 pm 
Neconectat
User

E chitara electrica normala,nu de bass.Pai m-am documentat,o chitara bass reproduce 35-300hz,iar o chitara electrica 75-1200hz.Evident ca il reproduce.
Toata treaba e ca iti trebuie un dif cu sensibilitate de macar 96-97dB/1w.
Oricum, daca vorbim strict de difuzoare de chitara speciale, am observat ca fiecare suna diferit totusi.Adica un Celestion V30 suna altfel decat Greenback sau alt difuzor.Sunt unii care isi schimba difuzoarele ptr. ca doresc sa obtina un sound anume.Daca te uiti la Eminence,care are o gramada de difuzoare de chitara,e un chart in care scrie fiecare difuzor cum suna,si ptr. ce e recomandat.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 63 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2