The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 11:46 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 09, 2010 6:29 pm 
Neconectat
User

firmele ca firmele, ideea era ca hardware ori software? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 09, 2010 6:49 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Pai cum spuneam... asta e decizia ta in functie de necesitati si posibilitati man...
Nu poate nimeni de aici sa te oblige la ceva anume, noi doar am avut inca un prilej sa ne "batem" in afirmatii in domeniu... :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 09, 2010 7:29 pm 
Neconectat
User

Daca ne spui cam ce buget ai pentru pupitru mai putem restrange din variante si iti va fi mai usor sa alegi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 10, 2010 12:17 pm 
Neconectat
User

in mare parte sunt hotarat, sa vedem ce spune patronul, ca pe langa pupitru, tre sa mai facem si niste basi + lumini+amplificare. clubul e in mare parte echipat, insa mai trebuiesc niste modificari ici colo :D. eu va multumesc pentru opinii si impresii, topicul poate continua pentru ca mereu apare ceva nou(pentru mine)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 11, 2010 2:17 am 
Neconectat
User

Am vazut un post mai sus cum ca decat cdj200 mai bine soft :? . Ai play, cue, loop, tot ce este necesar si cdj200 este inca destul de des folosit in discoteci, cluburi. Ideea e , de ce te limiteaza? :? Cu efectele si acapella la fel, eu folosesc 3 playere, efecte pe mixer, acapella pe cd si se poate, nu trebuie neaparat sa folosesc traktor-ul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 11, 2010 10:54 am 
Neconectat
User

din punctul meu de vedere din asta te limiteaza http://i55.tinypic.com/348rd5l.jpg .+ ca le poti combina + ca poti trece in modul chained. este o parere personala. fiecare poate folosi ceea ce doreste si ceea ce crede ca este mai bun.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 11, 2010 1:40 pm 
Neconectat
User

ICEMAN scrie:
De ex la house parade am mixat pe mk3 cu djm 600 si mi-asi fi dorit 800 dar... mno acum ce trebuia sa fac sa nu mai mixez?

La care scena ai bagat??? personal m-am ocupat de pupitre si stiu ca toate de le-am pregatit eu au fost cu djm800 inclusiv pe camion.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 12, 2010 9:13 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

benictrs scrie:
ICEMAN scrie:

La care scena ai bagat??? personal m-am ocupat de pupitre si stiu ca toate de le-am pregatit eu au fost cu djm800 inclusiv pe camion.

Mai gandeste-te ce era pe camion cand a ajuns la locatie... :lol:
In nici un caz 800...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 27, 2011 2:36 pm 
....

Ultima oară modificat de adi iulian pe Joi Sep 29, 2011 10:13 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 27, 2011 6:16 pm 
....

Ultima oară modificat de adi iulian pe Joi Sep 29, 2011 10:13 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 28, 2011 6:34 pm 
....

Ultima oară modificat de adi iulian pe Joi Sep 29, 2011 10:17 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Opinie pupitru Dj!
MesajScris: Mie Sep 28, 2011 10:22 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ady_iully scrie:
Stiu de la unii ca Tannoy ar fi cele mai bune boxe din lume

ar fi mai bine daca nu ai mai urma parerile altora si ai hotari singur ce e OK si ce nu

pentru mine afirmatia de mai sus este marketing curat

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Vin Oct 28, 2011 2:11 pm 
Neconectat
User

Desi sunt deplasat rau...de la subiect... am avut ocazia sa mixez intr-un club din Ucraina, prin 2009, in Cernauti mai exact. Pupitrul lor era compus din 2 Pioneer CDJ100mk3 si 2 Technics 1200 un djm 800 la mijloc si un Pioneer efx1000 parca, la effect nu mai tin minte exact.
Am mixat 2 dj eu eram pe player-e si residentul de acolo era pe vinil. A fost o seara Retro vs. New Music. Credeti-ma a iesit demential.
Incearca sa convingi managerul sa cumpere o generatie mai noua de playere, si inca un sfat incearca sa fie noi, sau niste player-e care nu a fost tras tare mult de ele.
Daca nu se poate nici asa fa altfel incearca sa inchiriezi de la cineva niste player-e. Ca sa nu dai bani de la inceput.
Eu unu cred ca 2 cdj200 produse mai recent si un djm400 pt inceput iti este suficient.
Castile dupa alegerea ta. Deobicei la casti nu prea este IGIENIC sa le poarte si altcineva si alea le poti aduce de acasa, managerul nu prea este obligat sa ti le cumpere.
Microfon...aici nu stiu ce sa zic unii zic de un shure altii de senheiser, eu am un Beta 58 e tras tare de el am schimbat si 2 capsule si inca mai duce.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 04, 2012 11:39 am 
Neconectat
User

va multumesc pentru toate ideile , sfaturile si opiniile. treaba e in pom si pomul in aer, adica nu se mai tine nimic, oricum imi sunt foarte utile pentru ca voi strange bani sa imi iau pentru mine personal. :D

Sus

MesajScris: Joi Feb 21, 2013 11:04 pm 
Neconectat
User

....ca posesor de scule pioneer & denon, domnilor am si o una bucata intrebare, un sofer bun stie sa mearga numai cu o anumita marca de masina? daca te numesti ce te numesti trebuie sa sti cu ce se mananca,fie ca esti DJ sau sofer' daca ti-se pune in fata alt ceva inafara de pioneer,(BMW) ce faci? nu mergi? nu toti isi perimit si cauta alernative......nu-i speriati :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2