The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 8:18 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vi s-a intamplat si voua?
MesajScris: Mar Iun 29, 2010 3:25 am 
Neconectat
User

Vi s-a intamplat vreodata sa ramaneti cu sculele in pana?(boxe, amplificatoare arse) la un eveminent? :D
Daca da, cum a-ti procedat :lol: ....sau mai bine zis, ce sfaturi puteti recomanda in cazul asta(mie imi vine in minte acum backup`ul, dar nu intotdeauna avem loc in transport pt asa ceva)
O singura data la un eveniment, mi-a cazut un papuc de la un selenium d220ti, si am mers decat cu un driver :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 29, 2010 12:38 pm 
Neconectat
User

Inca nu mi s-a intamplat, insa cand am o sonorizare "in deplasare", de obicei iau cu mine un amplificator si un laptop in plus pentru siguranta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 7:59 am 
Neconectat
User

eu am patito cu laptopul mi-a picat windowsul si am mers cu o panarama de dvd 1 ora pana l-am instalat :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 8:45 am 
Neconectat
User

Se mai intampla sa-ti cada windowsul. Cel mai bine ar fii sa stii ca daca te ocupi cu asemenea lucruri, muzica, sonorizari sa ai un leptop care sa il folosesti doar pt asa ceva si nu internet si alte porcarii de jocuri . Sau inka o solutie ar fii sa instalez cam la o luna hai sa zic 2 luni windowsul pe leptop . Eu personal am un leptop HP doar pentru sonorizari nu am absolut nimik pe el in afara de muzica si inka cateva programe . Nu am instalat pe el windowsul cam de 3 luni si nu am probleme ink .

Cea mai buna solutie ar fii CDJ--urile dar de unde atatea bani :)) ? pe criza asta .......

1 x POWERMIXER YAMAHA EMX5000-12
1 x QSC
1 x CROSSOVER PHONIC 3000
Microfoane :
1 x Shure PGX4/PGX2 BETA 58
Lumini:
2 x DualGem
1 x Stairville DJ Lase GR-140 RGY MKII DMX
1 x Stairville DJ Lase 150 RGY MKII DMX
Imagine

Ofer sonorizari de mica,medie amploare relatii la tel: 0743521299

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 9:02 am 
Neconectat
User

Eu am windows 7 de mai bine de 1 an pe desktop si pe laptop si nu a picat niciodata ... nici un bluescreen / restart nimic . + de asta se misca la fel ca atunci cand l`am instalat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 10:08 am 
Neconectat
User

Vladule, nu merita playerele luate. Decat sa bagi banii in playere bune, mai bine iti iei un Mac, pui un traktor sus, un controler X1 o placa de sunet de la Native si esti SEF !

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 10:32 am 
Neconectat
User

mie mi s-a intamplat sa imi pice desktopul...in mijlocul unui majorat...am adus alta unitate..dar nu s-a comparat nici pe departe cu a mea.Eu aveam placa de sunet..mii de melodii . fugea repede compul.Asta care l-am adus:nu avea placa de sunet separata,numa kkturi de melodii si putine (m-au salvat stikurile care le aveam in buzunar) se misca greu.A trecut.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 2:00 pm 
Neconectat
User

eu chiar cand am inceput sa fac sonorizari, acu 8 ani de zile aprox, aveam un amplif facut de cineva... de nenumarate ori m-a salvat statia dusa de backup ( un pioneer VSX..... - de aia de camera ). De atunci am ramas cu ceva sechele, in sensul ca ma tem sa nu cada amplificarea..... Desigur, de cand am trecut pe amplifuri "de fabrica" nu mi s-o mai intamplat cacaturi de astea... Amplifu ala parca stia cand trebuie sa ma lase, chiar la tort cadea... apraope de fiecare data ! :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 4:48 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu am patit 2 probleme:
1. La o nunta in Campina s-a luat curentul pe la ora 12 noaptea si un destept de electrician a venit cu un generator de 2,5 kw si a alimentat toata cladirea (Motel-Restaurant-Bar-Piscina) fara sa scoata din priza congelatoarele, boilerele, aerele conditionate din camerele motelului etc... deja becurile de pe tavan variau in luminozitate... dupa 30 minute de chinuiala sa stabilizeze tensiunea vine ginerica la mine si zice " gata frate , da-i bataie ca merge ..." prost am fost ca m-am luat dupa el , imediat cum am dat drumul la o melodie, doar pe sateliti la volum foarte mic, a scazut tensiunea brusc si mi-a iesit fum din alimentarea crosoverului si din amplificatorul de sateliti. Noroc ca pusesem o persoana langa priza principala si imediat a tras prelungitoul din ea. Ginerica si cu Nasu ... muti. Nu au mai dat pe la mine nici macar sa ma intrebe ce mai fac... In fine... a revenit reteaua si am trecut sateliti pe ampliful de la basi ... cu ei am incheiat evenimentul.
2. Legat de PC de backup... la un eveniment , chiar cand intrau miri pe terasa localului al meu laptop imi face monitorul albastru, da o eroare si se stinge brusc. Baiat destept cameramanul, mi-a dat un MP3 player care se monteaza in bricheta auto cu ceva muzica pe el si l-am lasat sa mearga pana am facut rost de un descktop... Patronul localului a fost super Ok ... m-a ajutat cu PC-ul barmanului pe care inregistra vanzarile si avea touch screan (POS). Noroc ca am avut totul pe hard extern inclusiv chiturile de programe si am reusit in 25 minute sa il pun pe roate.
De atunci mai am unul in plus dupa mine ca nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 5:09 pm 
Neconectat
User

eu am patito tot la o nunta cand toata lumea danasa si a venit patroana si mi-a scos stecherul principal sa bage un aer conditionat :lol: :lol:si pe mine m-a huiduit lumea ........ :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 5:14 pm 
Neconectat
User

Nasol rau sa se ti se intample ceva chiar atunci cand vin mirii la nunta :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 17, 2010 5:45 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

cosmin_kyller scrie:
eu am patito tot la o nunta cand toata lumea danasa si a venit patroana si mi-a scos stecherul principal sa bage un aer conditionat :lol: :lol:si pe mine m-a huiduit lumea ........ :lol: :lol:

ahahahahh asta a fost tare :)) Eu n-am patit-o sa pice sculele, ci doar sa se impuste un prelungitor. Cu cateva telefoane am rezolvat cu un prieten ce nu statea departe de local.

***Stefanev***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2