The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 15, 2025 10:51 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 22, 2010 5:58 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

La fel cum a spus @benictrs, iesirea balansata conteaza foarte mult mai ales daca folosesti un singur mixer (fara FoH). Eu folosesc boxe active si fara conexiune balansata, aduni paraziti pe semnal si o sa ai brum foarte mare. In rest, UP cu Pioneer, am un DJM-500 pe care am iesire balansate pe XLR , are 9 ani, luat de o jumate de an din Anglia, merge impecabil. Inainte am incercat ceva Behringer, dar nu se compara.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 22, 2010 7:10 pm 
Neconectat
User

am mixer allen&heath, am folosit putin si ecler nuo 2 si am folosit si djm 400. Recomand allen&heath, apoi ecler si pe ultimul loc djm-ul. E de ajuns sa pui mana pe unu si o sa te convingi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 22, 2010 8:48 pm 
Neconectat
User

Alegerea o faci in functie de nevoie dar si de buget.
-djm400 stie mai multe decat celelalte 2 mixere dar si pretul este pe masura.
-allen&heath nu are atatea functii dar la calitatea sunetului te va uimi.Am avut ocazia sa ma joc cu un mixer de la ei si chiar sunt solide
-Ecler nu stiu ca nu am incercat inca.
In opinia mea cel mai bun ar fi djm400-le, evident daca sunt si fonduri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 28, 2010 8:17 am 
Neconectat
User

DJM400 - o solutie buna pt cei care vor "low cost" - dar nu cred ca poate fi caracterizat prin: constructie solida, potentiometre de calitate (...e un fel de bedroom mixer :D )
...despre celelalte 2 nu ma pot pronunta, nu am folosit ....poate o "simpatie" pt ECLER pana acum, produsele lor nu m-au dezamagit niciodata.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2