The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 07, 2025 8:24 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 112 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 5:53 pm 
Neconectat
User

Am visat eu degeaba la doua FL-15 .... :(

Totusi mi se pare aiurea ca FL-15 are aproape pretul lui FL-18. Ma gandesc ca la un dif de 18" se foloseste mai mult aluminiu, neodimium sau cupru decat la unul de 15".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 5:55 pm 
Neconectat
User

in sfarsit or sa dispara posturile alea enervante cum ar fi "cel mai bun calitate/pret, aici e mai ieftin, firma aia e mai proasta si mai scumpa ...."
or sa apara: dai un ban da face :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 5:58 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu vreau sa acuz pe nimeni de cresterea de preturi, dar in ritmul acesta Paudio isi pierde din farmec (produse la aceeasi calitate cu producatorii consacrati insa la preturi mai mici)...

Eu as fi curios FL12 ce scor ar fi avut (da banuiesc ca aproape de fl 18, daca nu mai scump)

Nexus, poze si preturi pentru incinte abs 12"?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 6:03 pm 
Neconectat
User

Mircea, difuzoarele care le aveati pe stoc din importul precedent, se vor vinde la pretul vechi pana se epuizeaza stocul? De exemplu pct300 a fost permanent pe stoc pana in momentul de fata, la 81 lei. Deci il veti vinde la 81 lei pana se epuizeaza stocul?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 6:05 pm 
Neconectat
User

Mda ... FL-15 e mai scump decat varfurile din gama de 15" de la ceilalti producatori.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 7:12 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

george scrie:
Am visat eu degeaba la doua FL-15 .... :(

Totusi mi se pare aiurea ca FL-15 are aproape pretul lui FL-18. Ma gandesc ca la un dif de 18" se foloseste mai mult aluminiu, neodimium sau cupru decat la unul de 15".

exact acelasi sistem magetic + spider

cele 200 grame de aluminiu + 50 de hartie, nu pot face o diferenta prea mare

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 7:13 pm 
Neconectat

dj tamponica scrie:
in sfarsit or sa dispara posturile alea enervante cum ar fi "cel mai bun calitate/pret, aici e mai ieftin, firma aia e mai proasta si mai scumpa ...."
or sa apara: dai un ban da face :D

asta e realitatea

vrei performanta?, platesti!

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 7:13 pm 
Neconectat

Sebi scrie:
Mircea, difuzoarele care le aveati pe stoc din importul precedent, se vor vinde la pretul vechi pana se epuizeaza stocul? De exemplu pct300 a fost permanent pe stoc pana in momentul de fata, la 81 lei. Deci il veti vinde la 81 lei pana se epuizeaza stocul?

doar pt reperele ce au mai ramas in stoc, f putine de altfel

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 7:19 pm 
Neconectat

pitbull_bog scrie:
Nu vreau sa acuz pe nimeni de cresterea de preturi, dar in ritmul acesta Paudio isi pierde din farmec (produse la aceeasi calitate cu producatorii consacrati insa la preturi mai mici)...

nu stiu daca ai observat dar P-audio a renuntat sa mai fabrice difuzoarele din seriile ieftine, si s-a concentrat doar pe cele de top

perfromanta costa, indiferent de marca

Eu as fi curios FL12 ce scor ar fi avut (da banuiesc ca aproape de fl 18, daca nu mai scump)

aprox 950 lei

Nexus, poze si preturi pentru incinte abs 12"?

putina rabdare ca vin poze pt toate

Ca idee, nu inteleg de ce va mirati de pretul de la seria FL si pre NEO

aceste serii sunt urmasii seriei SD, care tot timpul au fost scumpe

urmariti aici:
http://www.usspeaker.com/paudio%20index ... %20WOOFERS
http://www.usspeaker.com/paudio%20index ... %20DRIVERS

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 8:02 pm 
Neconectat
Admin
Admin

pitbull_bog scrie:

Toti producatorii de difuzoare sunt in proces de ridicarea preturilor. Ceea ce se intampla pe piata a afectat pe toata lumea, inclusiv pe chinezi.

Chiar daca ne referim la fabricantii din Europa, adica Beyma, 18Sound, RCF, B&C, Fane, PD, si ei sunt afectati de caderea raportului EUR/USD, pentru ca majoritatea componentelor tot din Asia provin, chiar daca unii le ansambleaza in Europa. Din informatiile mele, impactul este semnificativ, la nivel global, iar pe piata se vad deja efectele.

Daca mai tineti minte, la un moment dat au survenit cresteri de preturi si la Selenium ( acum un an si jumatate ), iar anumite repere au devenit rapid nevandabile. De exemplu, la un moment dat, 15PW5 costa mai mult decat un Paudio C15-400B, la pretul de cumparare.

Explicatia este relativ simpla. Unii producatori au stocuri de materiale cumparate la preturi mai mic si prefera sa tina pretul cat mai coborat, pentru a mai rontai din piata competitorilor, numai ca stocurile nu tin o vesnicie, iar cand vin materialele cu preturile noi, sunt nevoiti sa vanda mai scump.

Oricum, Paudio urmeaza tendinta tuturor marilor producatori, marind preturile, dar ridicand si nivelul tehnologic, pentru a oferi ceva in plus fata de competitorii lor. Au renuntat la multe repere depasite in plan tehnologic, tocmai pentru a putea ramane pe piata. In acelasi timp, PAudio nu mai vrea sa fie perceput ca un producator ieftin, de esalon doi, vazut ca o alternativa mai ieftina. Ambitia lor este sa fie perceputi drept cel mai mare producator de difuzoare din lume, nu atat cantitativ ( pentru ca sunt cel mai mare fabricant de difuzoare profesionale, din punct de vedere cantitativ ) cat mai ales calitativ, iar chestia asta costa.

Evident, au si lipsuri, cele mai vizibile fiind mai ales in domeniul imaginii. In timp ce altii cheltuiesc sume foarte mari pe investitia in imaginea de marca, ei cheltuiesc cei mai multi bani pe R&D si investitii in tehnologie, ignorand total imaginea. Pana nu demult nici macar nu se oboseau sa modifice niste greseli de pe site, pe care si eu si Mircea ne plictisisem sa le tot semnalam. Riscul este ca la un moment dat te poti trezi concurat de un producator foarte mic, dar care are o imagine foarte buna, datorita unei campanii agresive de marketing, care i-a construit o imagine mult mai buna decat este in realitate.

In zilele care urmeaza o sa postez imagini cu noile produse aduse acum.
Din punctul meu de vedere, cele mai mari surprize sunt in domeniul driverelor de inalte, unde schimbarea este de substanta, la modul real.

Gama BM a ramas doar cu numele. In rest, produsele sunt total diferite, net superioare la ceea ce a fost pana acum. BM-D450 are ferofluid, alta membrana, capacul este din aluminiu, facut sa lucreze ca un radiator, phase plug-ul este modificat, etc Suna mult mai bine si este mult mai liniar, au disparut anumite peakuri ce deranjau pe puristi, puterea este clar mai mare, in termeni efectivi, datorita imersiunii in ferofluid, etc.

Un astfel de driver costa ceva mai mult, in mod logic, dar este mult mai performat. Ceea ce pierzi cand il cumperi, castigi in utilizare si siguranta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 8:27 pm 
Neconectat
User

A mai ramas in stoc sn18elf cu vechiul pret? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 8:36 pm 
Neconectat

eu nu mai am

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 11:09 pm 
Neconectat
User

George , n-ai vrut sa-ti iei C15-600N.......care era 750 ron. daca nu ma insel , am avut noi o discutie telefonica daca iti mai amintesti si te-am batut la cap sa-ti iei ca-s bestiale , acum trebuie sa scoti mai multi bani , daca vrei calitate bineinteles , imi place Fl-ul ,numai ca au doar o singura problema (in afara pretului ) :lol: le trebuie putere pe masura, cea ce necesita alta investitie majora ,daca vrei sa scoti untul din ele bineinteles .....Poate pe viitor se mai ieftinesc , cine stie...oricum as fi curios cum ar suna in ZX-urile mele ,ca tare sunt nemultumit de basul din ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 11:13 pm 
Neconectat

depeche, FL-urile nu prea sunt sanse sa se ieftineasca..

preturile lor sunt partial subventionate in acest moment

FL este inlocuitorul seriei SD (albastre), recunoscuta pt performante si pret pe masura.

in privinta puterii
fie vorba intre noi, de asta am adus XPA11000 8)
http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... =xpa-11000

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 24, 2008 11:29 pm 
Neconectat
User

Ai dreptate Nexus , dar am facut deja investitia in putere (Dynacord powermate si un Ecler XPA5000 ) cam nasol sa mai fac un upgrade , dar as fi curios cum suna Fl-urile mangaiate cu 500W , de C15 600N sunt mai mult dacat multumit cum suna in boxele ABS de la voi , cum am mai spus nu sunt multumit de basul din EV.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 112 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2