The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 12:57 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:06 pm 
Dr4g0n scrie:
adircf scrie:
ok, hai ca zic pas la topicu asta. 5 mil pe un driver era general. puteam sa zic si de hp in locul unui . sau orice altceava.

p.s.

eu de cand am auzit lw-urile in combinate cu comp34, cred ca am o parere mai proasta despre ele ca si parakiosu, numai ca parakiosu se manifesta, eu nu am zis niciodata nimica. Nu-i vorba ca ii de aluminiu sau mai stiu eu ce, nu-i vorba ca rezista pe un fidek sau un phonic in clip, efectiv sunetul redat este de cea mai proasta calitate ever.

si parerea mea e destul de proasta despre calitatea sunetului, din filmarea aia ce am vazuto nu cred ca mi s-a parut , dar sunetul era plin de coloratii pe inalte , suna metalic , pe medii parca nu avea vlaga , de bass nu se pune problema ca era foarte absent . Am impresia ca driverul era cu mult inaintea difului de bass ( nu avea L-PAD ) sau sunetul era procesat si extra procesat din PC
Am mai auzit boxe filmate dar parca nu se auzeau chiar asa aiurea

Din filmuletul asta ce concluzii tragi ?

http://www.youtube.com/watch?v=gEJBUP4L3No

cateva mentiuni:
1 :aparat foto de cacat
2:master la mixer 50 %
3:gain pe canal 50 %
4:phonic si fidek fpa 10 la 80 si respectiv 70 %
5:volum pe canal la mixer 70 %

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:14 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Sharky scrie:
E mai breaz decat dibeisi si alte chinezarii.
Pune-i un driver pe langa , gen pad52 si iese o boxa bunicica.

daca nu are si perechea , e cam degeaba

mai bine il vinzi si iei 2 difuri + 2 drivere si faci 2 boxe la fel

Am perechea la el ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:14 pm 
@ Parakiosu sa-ti raspund direct si rautacios :D nu ai putere destula pt sculele ce le detii :lol: sa nu zici ca nu e asa ca nu te cred

@ lau , daca ai si pereche si aman2 sunt in stare buna , cumpara 2 drivere cu horn si fa niste incinte calumea pe 2 cai , dupa un proiect .........

P.S spune exact tot ce scrie pe difuri , poate gasim parametrii si putem simula o incinta buna pt ele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:21 pm 
Pe topuri sa zicem ca are destula. Pe bas nustiu cat ar fideku ala in punte real.. dar un dpa1000 bridge 4 ohmi, i-ar prinde bine.

@dragon, eu te inteleg prin ce vrei sa spui, te-am urmarit si pe ., in legatura cu partea de amplificare si iti dau perfecta dreptate. :wink:

Lau, ia zi tu tot ce scrie pe difuzoarele alea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:25 pm 
Adi , mai devreme sau mai tarziu o sa isi dea seama toti ce inseamna sa ai putere mai multa decat iti trebuie pe partea de amplifuri si nu o sa mai creada ca am ceva personal cu ei cand le zic sa isi cumpere amplifuri nu jucarii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:28 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Dr4g0n scrie:
Adi , mai devreme sau mai tarziu o sa isi dea seama toti ce inseamna sa ai putere mai multa decat iti trebuie pe partea de amplifuri si nu o sa mai creada ca am ceva personal cu ei cand le zic sa isi cumpere amplifuri nu jucarii

curiozitatea ma roade... ce amplifcatoare ai tu? :D

Daca romanul nu s-ar zgarci la bani, ar disparea multimea lucrurilor chinezesti de pe piata (unii ba chiar LE LAUDA), si ar intelege ca a platit mai mult, dar are o scula pe care o sa il tina daca are grija de ea.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:43 pm 
stefanev scrie:
Dr4g0n scrie:

curiozitatea ma roade... ce amplifcatoare ai tu? :D

Daca romanul nu s-ar zgarci la bani, ar disparea multimea lucrurilor chinezesti de pe piata (unii ba chiar LE LAUDA), si ar intelege ca a platit mai mult, dar are o scula pe care o sa il tina daca are grija de ea.

stefane ai fii uimit sa vezi ce scule am , dar nu o sa raspund provocarii niciunuia dintre userii de pe forum sa ma apuc sa pun poze sa ma laud cu ce am , nu imi place sa "imi spal rufele in public" daca stii expresia

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:58 pm 
Imagine

Tot nu a vrut s-o puna el. A zis s-o pun eu.

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mie Iun 18, 2008 12:04 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 12:04 am 
Neconectat
User

Pe calota scrie --> Garry electronic PA-series
Iar pe magnet scrie --> Garry 1524 indepedance 8 ohms...garry electronic 100% hand made profesional loundspeaker system

ASTA SCRIE !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 12:06 am 
adi , din rack-ul ala numa crown-urile au mai ramas , qsc s-au dus de mult

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 12:22 am 
Neconectat
User

Era frumos rack-ul. 8) Imi place in special asta
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 1:07 am 
Dr4g0n scrie:
@ Parakiosu sa-ti raspund direct si rautacios :D nu ai putere destula pt sculele ce le detii :lol: sa nu zici ca nu e asa ca nu te cred

e putere suficienta pentru toate 4 boxele

tocmai am specificat ca nu erau la maxim

intelegi ce vrei in loc sa intelegi ce ti-am scris eu acolo

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 1:19 am 
Neconectat
User

garry-urile alea nu-s asa profesionale precum par, dar oricum pot iface treaba buna cu ele.
Sa nu te increzi prea tare in puterea declarata ca o sa te trezesti cu ele arse.
In orice caz, pune un driver pe langa ele si fa doua cutii ceva mai mici.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 4:42 am 
Neconectat
User

puteti afla careva parametrii la acel difuzor ??

PS: si sami ziceti si mie ces cu parametrii astia ce inseamna ? :oops: ca nu prea le am cu chestii dinastea :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 6:36 am 
http://forumpoweraudio.ro/viewforum.php?f=21

la sectiunea asta gasesti raspunsuri la multe intrebari

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2