The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 6:39 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 8:39 pm 
deci, lume foarte multa, nu aveai loc sa te zbengui, multi tzarani, multi manelisti, multe fete fitzoase ce n-aveau nici o legatura cu suie.

primele 2 piese au mers la un volum foarte incet, chiar exagerat de incet, apoi a urmat partea in care le-a picat sunetul si apoi parca a inceput ceva mai bine. micky baga niste frecvente in basii aia din obsession mai ca nu-si dadeau duhul :lol:

rupti de beti cu colegii de palier am inceput da urlam:

Pentru ca sunetul ajunge, din RCF-uri pana-n sange... deja cam asa striga toti :wink:

razboinicul luminii e preferata mea :wink:

Mi-a parut rau ca nu mixau baietii piesele ci doar play-stop-play-stop... si ca nu a insistat cu volumul. oricum pe muzica lor, basii deja dadeau semne de oboseala.

@ kenwood

stana ii gay ? ca la un momentdat dansa cineva in spatele meu ca si cum ar fii in perioada de imperechiere.

La sfarsit am dat mana cu ei, chiar inainte sa plece. 8)

@ gizmo

nu mai ai poze cu andreea, animatoarea in alb. Sunt indragostit de ea. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 8:48 pm 
Neconectat
User

andreis scrie:
Vezi ca nu merg toate filmele.

merg.. numai ca mai dau erori.. nu stiu de ce.. incearca si cu ie daca folosesti firefox.

adircf scrie:

@ gizmo

nu mai ai poze cu andreea, animatoarea in alb. Sunt indragostit de ea. 8)

m-am chinuit destul de mult sa fac niste poze in care sa se vada ceva de luminile alea.. plus ca eram cu prietena :oops:

pozele postate is de pe site
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 8:50 pm 
in legatura cu piesa tare, da un buzz. live si album version am :wink: + ca ii preferata mea de la suie. de aia mi-a fost ciuda ca a fost folosita pe post de intro la volumul alal mic :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 8:52 pm 
Neconectat
User

Dap, si la party-uri in Brasov, laptop, play,stop,play stop a fost acel concert "live" :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 9:59 pm 
Neconectat
User

@adi... nu e Gay Stana...
De ce fasole esti asa ROBOT si nu stii de gluma ? :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 10:22 pm 
totusi intr-un club cu prietenii, nu mi se pare normal sa vina unu sa se faca ca mi-o trage pe la spate. :?

la caminu cultural mere, am vazut multe "gang-bang-uri" asa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 10:40 pm 
Neconectat
User

offf, cateodata asa-mi pare rau ca nu m-am dus la Cluj la facultate :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 11:53 pm 
adircf scrie:

Mi-a parut rau ca nu mixau baietii piesele ci doar play-stop-play-stop... si ca nu a insistat cu volumul. oricum pe muzica lor, basii deja dadeau semne de oboseala.

8

Eu am pe armada verbala al crezut ca sor F*t*t RCF-urile la o sonorizare.Zici ca arer distorsiuni in ea.Rahat de muzica.

De la "Iarba verde de acasa" iam renegat pe paparudele astea :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 11:56 pm 
Neconectat
User

adita, esti cam mecanic asa.... strict... nu esti maleabil :D :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 20, 2008 12:07 am 
Neconectat
User

Kenwood tu pe hi5 ce ai al sexual orientation ? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 20, 2008 12:35 am 
Parakiosu2 scrie:
Rahat de muzica.

suie? never. sintetizatoare, LFO-uri...etc. 8)

Kenwood scrie:
adita, esti cam mecanic asa.... strict... nu esti maleabil :D :lol:

ioane, daca tu vrei sa danseze baietii in spatele tau ca si cum te-ar f**e in fund, ii treaba ta. eu nu am chef de asa ceva. :? ok ? daca tu vrei sa vorbesti la persoana I feminin cu "eu UNA" e treaba ta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 9:19 pm 
Neconectat
User

Fiind secsiune preumblarile prin cluburi s-au inmultit, iar impresiile apar, iar, din nou.

After 8 - a mai rasarit cel putin un bas dyna, iar sunetul, per total mi se pare mai mult decat ok, adica a inceput sa-mi placa. Clar, tare, nu oboseste. Dupa o noapte intreaga poti sa iesi fara sa-ti tiuie urechile, sa te doara capul sau mai stiu eu ce. Un plus are si dj-ul, pentru program, seara de seara.

In schimb, am observat ca s-a cam umplut de cocalari :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 26, 2008 7:55 pm 
Neconectat
User

Salut, offtopic: nu trebuie ca muzica sa fie foarte tare sa iti vibreze ochii, si la mine in camera imi vibreaza ochii si nu mai vad clar la monitor dar tot nu imi ajunge, sper sa dea Domnul sa ma rezolv cu doua planare mai incolo de 18" poate o sa ma ostoi si eu odata, dar daca nu vibrau ochii, vorba lui nexus3
Citat:
atunci nu era suficient de tare
Ontopic: la clubul din orasul meu a venit un dj nu mai retin numele, s toata noaptea a mers numai elektro si tot tacamul, drept ce era ca numai cativa erau pe ringul de dans 9% restu taranilor si manelarilor stateau si asteptau ceva de ale casei, dar degeaba :twisted: .Cu sunetul au venit din Brasov parca asa scria pe dubita "DB Technolight" bv(daca stie careva de firma respectiva ceva???) in care au avut 4 planare de 18" difful + 2 sateliti, nu ma intrebati de care ca nu am vazut, + ampurile care erau in numar de 2 cred + eq + crossover si cam atat parca; si toate astea le-au bagat in micuta incinta de vreo 30 pers; cred 15X15 m2 avea incaperea sau mai mica. Asa, cand am ajuns eu acolo inca de afara se auzea cum vibra podina si treptii sub mine :twisted: bineinteles ca nu tare dar se simtea am intrat inauntru si credeti-ma ca am stat langa boxe si ma uitam in telefon, incercam sa descifrez ce scrie dar nu puteam din cauza vibratiilor, cum zice si nexus nu mai vedeai CLAR nimic acolo, toate organele jucau in tine de parca erai intr-o naveta spatiala la decolare, pana si capul a inceput sa ma doara la un moment dat. Acolo a fost cea mai tare experienta de pana acum pentru mine :wink: si ma bucur tare mult ca am putut sa o traiesc :D . Cu stima, Adi!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 26, 2008 10:36 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Eu cea mai tare experienta am avut-o acum vreo 10 ani

eram la mare si am primit pe plaja invitatie la Marlboro Musik (ceva concert rock intr-un teatru de vara)

nu mai tin minte ce sistem era, dar nu am mai avut ocazia sa vad live asa mormane de boxe ca atunci.

erau ceva in gen Dynacord V systems dar in jur de 30 de boxe pe laterala.

imediat ce au dat drumul, in jumate de ora mai mult de o treime din spectatori au plecat din cauza SPL-ului :lol:

probabil ca atunci m-am hotarat sa intru in domeniul asta.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: !! MIDI the CLUB !!
MesajScris: Vin Iun 27, 2008 9:03 am 
Neconectat
User

Salutari tuturor !

In opinia mea cel mai bun club din provincie(deci kristal din Bucuresti si Studio Martin din Bucuresti nu intra) din Romania e CLUB MIDI !!!

Cel mai bun sound in spatiu inchis !

Nu pot adauga decat ca:

RESPEKT sincer FUNKTION ONE !!!

Simplu, eficient, puternic, atmosfera frumoasa, fara fum, fara fitze si impresii doar iubitori de muzica buna, sunt cateva din cuvintele care ar putea descrie acest coltz de lume !!

In 27 iunie clubul se va inchide, iar Dj Raresh si Rhadoo (b2b) vor intretzine petrecerea anului in MIDI !!!

Se va exagera cu sistemul(am informatii oficiale) !!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2