The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 20, 2025 12:00 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 03, 2006 5:02 am 
Neconectat
User

Mi se pare mie sau la dif-ul asta magnetul e prins de sasiu cu suruburi (cum am vazut la unele dif-uri rusesti de 10'') ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 03, 2006 9:50 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

da, asa e

seria SD si Challenger are acest sistem de prindere al magnetului pe sasiu

P-audio a hotarat sa mearga pe ideea asta deoarece este f usor sa se faca reconing :wink:

exista kituri de recone in oferta care contin tot sasiul cu membrane si piese moi gata montate, singura piesa care se pastreaza fiind magnetul :lol:

scopul acestui sistem de recone a fost timpul de reparatie extrem de scurt, practic un difuzor este functional din nou in cel mult 5 minute de la demontarea de pe boxa - o chestie f buna cand ai probleme in timpul unui eveniment si nu-ti permiti sa stai cu o boxa nefunctionala

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 03, 2006 10:16 am 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
scopul acestui sistem de recone a fost timpul de reparatie extrem de scurt, practic un difuzor este functional din nou in cel mult 5 minute de la demontarea de pe boxa - o chestie f buna cand ai probleme in timpul unui eveniment si nu-ti permiti sa stai cu o boxa nefunctionala

Hai sa fim seriosi, nu cred ca se va pune nimeni sa repare difuzoare in mijlocul unei sonorizari, iar reparatul in 5 minute e o chestie relativa, practic e mult maigreu de facut.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 03, 2006 10:42 am 
Neconectat

titro scrie:
nexus3 scrie:

Hai sa fim seriosi, nu cred ca se va pune nimeni sa repare difuzoare in mijlocul unei sonorizari, iar reparatul in 5 minute e o chestie relativa, practic e mult maigreu de facut.

hmm, dar daca sistemul este un 2.1 si subbasul incepe sa frece in timpul sonorizarii :twisted:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 03, 2006 12:02 pm 
Neconectat
User

Nu faci sonorizari cu sisteme facute in asa fel incat difuzoarele sa inceape sa frece in mijlocul sonorizarii. Oricum eu nu stiu nici un DJ care sa poarte cu el reckon-uri in caz ca i se strica difuzoarele in mijlocul petrecerii.

Ultima oară modificat de titro pe Lun Mar 20, 2006 2:32 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 03, 2006 12:14 pm 
Neconectat

eu port cu mine 2 recone-uri pt PHT tot timpul,........ dar eu nu sunt Dj :?

nu se stie niciodata ce se poate intampla

oricum, inca nu am avut ocazia sa le folosesc, si nici nu cred ca o sa le folosesc vreodata, dar mai stii ce tembel pune muzica vreo 8 ore cu mixerul pe rosu si cu rack-ul de amplificare in clip?

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 18, 2006 8:25 pm 
Neconectat
User

mai demult am avut un inalt SAL khs 312 cred si intr-o sonoizare am fost nevoit sa-l repar s-a decuplat sarma de pe cristal. Si acuma unul si mai dur am avut un prieten care in timpul unei nunti a rebobinat un dif de 15"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 19, 2006 7:27 pm 
Neconectat
User

sZISZI scrie:
Si acuma unul si mai dur am avut un prieten care in timpul unei nunti a rebobinat un dif de 15"

si sa nu zici ca l-a si montat in boxa si l-a pus la munca .... ca deja nu te mai cred .... adica poate o fi folosit omu` vre-un adeziv dracos care s-a uscat in 10 minute :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 19, 2006 8:35 pm 
pai super glue se potriveste cu sal, :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 19, 2006 9:23 pm 
Neconectat
User

:lol: :lol: :lol: , asta nici io nu prea imi vine sa cred.. sa rebobinezi un dif in timpul unei nuntzi.... sincer.. NU CRED. sa stea omu pana da jos difu, sa aiba la indemana tototo sa taie sa dezlipeasca... sa fim sicneri ca dureaza ceva asta.. daca tot ramai asa in aer la o nunta.. suni pe careva si iti aduce ceva boxe sau scule ce tzi se arde... nu faci tu acolo pe loc , mai ales daca is kestii de astea destul de grave. acuma ce facem ? daca se arde statia.. desfacem.. aparatu de amsura cu noi.. totoottot si o reparam ? sa fim seriosi :) vorba lui titro :)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 19, 2006 9:45 pm 
Neconectat
User

lucruri neprevazute se intampla des pe la sonorizari(chiar si cu scule pro) eu tot timpul duc cu mine surubelnita, banda adeziva, fire etc.. si le-am folosit cu succes de mult ori, uneori se intrerup firele de la mufe rca, sau cedeaza vreo siguranta, multe se pot intampla mai ales la instalatii de sonorizare folosite mult si purtate si mai mult, prietenii aduna repede cablurile sunt neglijenti etc..
si hai sa va povestesc cum, vara asta, impreuna cu prietenii neglijenti, pregateam o sonorizare la un festival intr-o sala , dupa ce am terminat de pus totul in prize, mufe etc.. Cand bag triplul in priza BRRRRRR de te dureau urechile..ce naiba, verific tot nu gasesc nimic, bag a doua oara in priza si las mai mult BRRRRRRRRRRRRRR iar, am scos repede si am stiut sigur ca cineva a bagat cablurile de la subu hp18W in triplu la 220V :evil: Partea frumoasa e ca difuzorul nu are NIMIC :twisted: :twisted: :twisted: , merge si acum fara probleme. Practic, difuzorul a primit semnal sinus de 50Hz pe cateva sute de wati. ce sa spun urla bestial. :twisted:

Tot respectul pt marfa P.audio! :wink:
PS:scuze de exprimarea putin mai neformala :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 19, 2006 11:35 pm 
Neconectat

Paolo, conform calculelor, puterea a fost de 6050 W RMS :twisted:

cursa trebuie sa fi fost pe la 15-16mm/ directie conform simularilor

trebuie sa-i anunt pe cei de la P-audio sa modifice pdf-ul :lol:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 9:45 am 
Neconectat
User

cam periculos ce ai facut.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 08, 2009 8:41 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 9:54 am 
Neconectat
User

Pune si tu la boxe mufe Speakon... :?
Nexus se poate asa ceva? 6000w pe un astfel de difuzor?? :shock: :shock: tot nu imi vine sa cred... :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 10:04 am 
Neconectat

se poate, pt ca nu a avut distorsiuni :wink: iar inertia termica a bobinei a fost suficient de mare incat sa nu ia foc instantaneu

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2