The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 7:11 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 56 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: AMERICAN AUDIO V 3001 PLUS
MesajScris: Sâm Sep 29, 2007 5:17 pm 
Neconectat
User

Output Power:2 ohms, 1 khz 1% THD 1020W RMS per channel,4 ohms, 1 khz 1% THD 670W RMS per channel,8 ohms, 1 khz 1% THD 410W RMS per channel Bridged Mode,(mono) 4 ohms, 1 khz 1% THD 2050W RMS per channel,8 ohms, 1 khz 1% THD 1360W RMS per channel Total Harmonic Distortion (THD): Less than 0.1% (20Hz-20kHz, @ 8 Ohms) Input Sensitivity & Impedance: 1.0v rms (0 dBv) (@ 4 Ohms)Dimensions: Height : 3.5” (88cm) Width: 19” (48.3cm) Depth: 15.9” (40.5cm) Frequency Response: ±.5dB, 1W RMS 8 ohms (10Hz - 40 kHz) ±3dB, 1W RMS 8 ohms (20Hz - 20 kHz)Hum & Noise:100 dB, unweighted (@ 8 Ohms) Signal to Noise Ratio: 60 dB , unweighted (@ 4 ohms full power) “A” Weighted Slew Rate: 25v/usec Damping Factor:400 (@ 8 Ohms) Protection Circuit: DC output protection, Overload protection , Short circuit protection, On & Off protection Special Features: Sub Woofer Crossover, Contractor Smart™ Feature (Switch on rear panel to disable front volume controls) Power Consumption: 10A @ 120V AC (@ 8 Ohms) Turn-On Thump Protection: Yes Cooling System:Dual 2 speed fans & heatsink Imagine care va este parerea?avand in vedere ca pretu este de doar2.050 ron!!!!(ma refer comparativ cu cele ecler asemanatoare la putere)

Sus

Subiectul mesajului: Re: AMERICAN AUDIO V 3001 PLUS
MesajScris: Sâm Sep 29, 2007 5:56 pm 
yahym97 scrie:
Power Consumption: 10A @ 120V AC

uita-te pe thomann nu pe situri din america

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 29, 2007 6:26 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

daca vrei amp din state, cauta unul cu sursa in comutatie, acela va merge si la noi. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 30, 2007 6:08 am 
Neconectat
User

1.Amplificatorul asta nu merge pe prizele din Romania, deci nu ai ce face cu el.
2.La 2050ron (cca. 600Eur), iti iei super-amplificator din Germania, poti sa te bagi chiar si pe un Crown sau un Ecler sau un Yamaha la banii astia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 10:31 am 
Neconectat
User

21880000lei
Amplificator profesional cu display LCD. Este dotat cu egalizator grafic pe 7 benzi de frecventa , crossover si limitator.

Specificatii :

Putere iesire ( 1 Khz; THD<1%) : 2 x 800 W / 8 Ohmi

2 x 1280 W / 4 ohmi

1 x 2200 W / 8 ohmi ( bridge )

Nu este recomandat pt 2 ohmi

THD : <0.5 % la 1 Khz

Impedanta Intrare : 6 KOhmi nebalansat , 12 KOhmi balansat

Amplificare : 39 dB

Tip crossover : LOW PASS sau HI PASS

Frecventa crossover : reglabila intre 50 - 180 Hz

Egalizator grafic : 7 benzi ( 63 Hz, 160Hz , 400Hz , 1 KHz , 2.5 KHz , 6.3 Khz , 16 Khz ) reglabile cu +/- 12dB

Raport semnal zgomot ( S/N) : 95 dB

Clasa amplificare : H

Indicatoare : display LCD (indica modul de lucru, nivel EQ , Frecventa crossover , tensiune alimentare) + LED-uri pt semnal , temperatura si protectie

Conectori : Intrare : XLR si Jack 6.3 mm

Iesire : SpeakON ( neutrik ) si conectori cu surub

Protectie : Scurt circuit , CC pe iesire , Termica , Muting la ON/OFF

Inaltime : 3 U (rack 19")

Alimentare : 220 V AC
Imagine dar asta in comparatie cu ecler xpa 7000? :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 12:08 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

. este un gunoi de toata jena

da-i jos capacul si ai sa vezi cea mai naspa lucratura chinezeasca posibila cu cele mai ieftine piese de pe piata

nici nu are rost vreo comparatie cu ecler

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 12:20 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
. este un gunoi de toata jena

da-i jos capacul si ai sa vezi cea mai naspa lucratura chinezeasca posibila cu cele mai ieftine piese de pe piata

nici nu are rost vreo comparatie cu ecler

Sa stii..2 bucati am avut undeva,ambele s-au stricat..chiar ca's gunoaie..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 12:24 pm 
Neconectat
User

Nex - facem un pariu ca SA-800 ia la teste XPA7000 ?

eu am folosit un SA-600 la o sonorizare si mi-a placut cum merge
cu 200 V la retea (eram undeva la tara in aer liber) pe niste full-range cu hp15w + pht408 - am zapacit auditoriul
cand am dat pe Destination Calabria un plus de vreo 6 db din mixer pe joase - au inceput becurile de la casa sa clipeasca dupa bass .... faca ca in boxe sa se simta ceva sunete ciudate
statia nu s-a incalzit deloc dupa mai bine de 10 ore de forjeala la -4 db .... iar ledurile de clip nu le-am vazut la culoare
pe tot acest parcurs coolerele au fost pe turatie LOW
(pe panoul frontal sunt afisate si turatiile ventilatoarelor - care variaza autoamat in functie de temperatura)

eu am observat ceva lipsa de profesionalism pe forumul tau - si anume faptul ca ceea ce vinzi tu & power audio sunt cele mai bune produse .... si sincer sa fiu nu-s singurul care zice asta .... mi-au mai zis si altii chestia asta

in fine ... dintre SA-800 si XPA7000 - SA-ul este peste
nu uitat de partea cu procesarea activa - care te scuteste de multe batai de cap
puterile sunt aproape duble
pretul fiind in favoarea SA-ului - si anume 1969 RON

te rog sa intelegi o chestie - nu intervin in discutia asta ca angajat K.O.N ci ca un oare care user care
as fi fost curios ce ziceai daca yahym97 nu posta poza cu amplificatorul ... si posta doar parametrii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 2:16 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
Nex - facem un pariu ca SA-800 ia la teste XPA7000 ?

eu am folosit un SA-600 la o sonorizare si mi-a placut cum merge
cu 200 V la retea (eram undeva la tara in aer liber) pe niste full-range cu hp15w + pht408 - am zapacit auditoriul
cand am dat pe Destination Calabria un plus de vreo 6 db din mixer pe joase - au inceput becurile de la casa sa clipeasca dupa bass .... faca ca in boxe sa se simta ceva sunete ciudate
statia nu s-a incalzit deloc dupa mai bine de 10 ore de forjeala la -4 db .... iar ledurile de clip nu le-am vazut la culoare
pe tot acest parcurs coolerele au fost pe turatie LOW
(pe panoul frontal sunt afisate si turatiile ventilatoarelor - care variaza autoamat in functie de temperatura)

eu am observat ceva lipsa de profesionalism pe forumul tau - si anume faptul ca ceea ce vinzi tu & power audio sunt cele mai bune produse .... si sincer sa fiu nu-s singurul care zice asta .... mi-au mai zis si altii chestia asta

in fine ... dintre SA-800 si XPA7000 - SA-ul este peste
nu uitat de partea cu procesarea activa - care te scuteste de multe batai de cap
puterile sunt aproape duble
pretul fiind in favoarea SA-ului - si anume 1969 RON

te rog sa intelegi o chestie - nu intervin in discutia asta ca angajat K.O.N ci ca un oare care user care
as fi fost curios ce ziceai daca yahym97 nu posta poza cu amplificatorul ... si posta doar parametrii

salut!
man , pune o poza cu interiorul ampului sa vedem si noi despre ce vb ...
Ms.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 3:27 pm 
Neconectat
User

SA400 nu e deloc prost lucrat pe dinauntru.
Nu stiu ce schema folosesc si ce performante au, doar dupa specificatii, dar par ok in pretul pe care il au.

Fara niste teste concludente nu se pot trage concluzii, doar specula la nesfarsit.

Ultima oară modificat de Sharky pe Vin Oct 05, 2007 3:31 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 3:29 pm 
ce aveti oameni buni. Phonic rullz !!! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 4:31 pm 
Neconectat
User

catalin gramada scrie:
man , pune o poza cu interiorul ampului sa vedem si noi despre ce vb ...Ms.

uite aici interiorul la SA-1000 .... un fel de echivalent al lui DPA2000 (la puteri dar pe alte sarcini mai mari)

SA-1000 are 1000 W pe 8 ohmi pe cand DPA are pe 4 ohmi ... etc etc

Imagine
Imagine

un singur lucru sa luati in vedere .... si mai exact numarul de finali
mie nici acum nu mi s-a raspuns cum DPA2000 scoate 1500 W pe 2 ohmi cu 6 perechi de finali pe canal
SA-1000 are 12 perechi de finali pe canal si tot nu este recomandat in 2 ohmi
o fi DPA2000 in clasa D si lucreaza la frecvente fffff mari ?
eu is cam sceptic .... o fi Eclere mai avansati tehnologic da` tensiunea aia care se duce pe iesire tot trebuie sa treaca prin niste finali .... ai dracu sa fie ei
SA-urile sunt in clasa H

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 5:07 pm 
Neconectat
User

adi, treaba nu e chiar asa de simpla.

Ultima oară modificat de Sharky pe Joi Apr 09, 2009 10:13 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 5:15 pm 
Neconectat
User

eu nu ziceam nimic .... daca nu zicea nexus3 ca sunt gunoaie de toata jena

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 05, 2007 5:21 pm 
Neconectat
User

Cu gunoaie de toata jena nici eu nu sunt de acord.
Pentru pretul pe care il are ampliful e ok.
Sunt alte amplifuri slabe cu radiatorul din table lipite care au avut parte de reclama mai buna...nu dau nume. :)

Ultima oară modificat de Sharky pe Joi Apr 09, 2009 10:14 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 56 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2