Salut. Dupa mai multe cautari m-am gandit ca aici o sa gasesc raspunsul. As vrea sa-mi construiesc o boxa activa pentru ca nu am gasit pe nicaieri ceva de genu sa cumpar asa ca am decis sa mi-o fac singur. Este vorba de o boxa de 2x12" plus 1" horn doar ca unul din difuzoare sa fie izolat de restul boxei, practic o boxa full range 'lipita' de un subwoofer

. Nu am vazut nicaieri asa ceva poate ca nici nu ar trebui sa existe

dar aste e ceea ce vreu eu

. Ca si difuzoare, pe bass am o saracie de Domotec MS-812 4ohm(o sa fie schimbat dar asta am pe moment), medii P-audio HP-12W, horn PH-240 si driver PA-D25S. Dimensiunile sunt HI- 35/37/58 cm 71.1L minus hornul, LOW- 35/37/40 cm 51.8L. Acum tot ce vreau sa stiu e cam cat de bine o sa se auda la dimensiunile alea si eventual daca as mai umbla pe la porturi ca eu tot ce vreau e sa am SPL egal pe toata plaja de frenvente(stiu ca deja cer pea mult

). Ca amplificator o sa folosesc un TPA3255 2x300W la 4 ohm legat mono(300low,300hi) cu o sursa de 48V 20Ah 1000W(sa fie sa nu trebuiasca

), filtrata pe 3 cai. Ca si destinatie o sa fie pentru petreceri acasa si la gratare(o sa-i pun un DC-DC booster ca sa o pot alimenta de la bateria masinii). Multumesc si astept un raspuns.