The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 14, 2025 12:35 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Mixer problema.
MesajScris: Dum Mar 20, 2016 2:49 pm 
Neconectat
User

Buna ziua,

Am si eu un mixer Behringer Xenyx 1002 iar pe chanel 1 ( L ) nu se mai aude muzica. Se mai poate repara ?
A mai avut cineva aceasta problema? Mentionez faptul ca nu se aprind nici becurile de semnal de pe partea canalului.
Aveti idee din intamplare sau vreo informatie prin Constanta unde as putea
sal las sa afle problema cu el?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Mixer problema.
MesajScris: Lun Mar 21, 2016 4:10 pm 
pe pfl (casti ) se aude ceva pe acel canal ?

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2016 11:27 am 
Neconectat
User

Nu, am incercat toate posibilitatile. Fara rezultat. L-am trimis la bucuresti sper sa nu ia mai mult de 100 lei ori 150 lei altfel il arunc...

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2016 12:39 pm 
ok . se pare ca problema e in partea de preamplificare sau cu cel mai mare noroc potentiometrul de gain . bafta !!

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2016 1:20 pm 
Neconectat
User

Multumesc frumos, din ce am inteles de la servisul respectiv, c`am 100 lei maxim ar costa. Eu am explicat
problema la telefon cat am putut mai bine. Sper sa si fi inteles corect.

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2016 2:16 pm 
Neconectat
User

Salut. Da-mi un semn dacă l-ai reparat și cât te-a costat exact! Exact aceeași problema o am și eu!

Sus

MesajScris: Mie Mar 23, 2016 3:33 pm 
Neconectat
User

Mihai Catalin Razvan scrie:
Salut. Da-mi un semn dacă l-ai reparat și cât te-a costat exact! Exact aceeași problema o am și eu!

am cumparat si eu de pe OLX un Mixer LEM,interior aproape ca Behringer la interior ziceau cei de la service,nu merita reparatia pt mine,la fel un canal mergea perfect si celalalt mort.sfatul meu este sa cumparati mixere de calitate,mare atentie la YUNG CHUNG.

Sus

MesajScris: Vin Mar 25, 2016 1:02 pm 
Neconectat
User

Adam Alexandru scrie:
Mihai Catalin Razvan scrie:

am cumparat si eu de pe OLX un Mixer LEM,interior aproape ca Behringer la interior ziceau cei de la service,nu merita reparatia pt mine,la fel un canal mergea perfect si celalalt mort.sfatul meu este sa cumparati mixere de calitate,mare atentie la YUNG CHUNG.

L-am luat sa il am de rezerva ca am un allen & heat pa 12 si sa mai am ceva pe langa in caz de nevoie( 2 evenimente simultan) dar l-am folosit de 3 ori si a crapat. L-am luat de nou de la senia si nu am pastrat garantia ca nu m-am gandit ca se poate defecta asa repede dar....SE POATE.

Sus

MesajScris: Mar Mar 29, 2016 4:05 pm 
Neconectat
User

Scuze de intarziere baieti. Am fost sunat de servisul de la bucuresti, costa 82 de lei. Problema a fost de la Main mix ( cel de dai in sus si jos pentru volum).
Au zis ca au mai vazut problema asta la mai multi. este putin c`am sensibil si nu trebuie bagat nimic pe langa el sau sa fie curatat in zona respectiva... . Ceea
ce eu am incercat sa curat cu un betisor de urechi.

Sus

MesajScris: Mar Mar 29, 2016 5:13 pm 
daca era de acolo problema atunci nu aveai semnal pe nici un canal la iesire si pe pfl trebuia sa ai semnal la fiecare intrare .

Sus

MesajScris: Sâm Apr 02, 2016 10:22 am 
Neconectat
User

Chiar nu stiu ce sa iti spun. Aceasta problema mi s-a adus la cunostinta. A fost un prieten de-al meu la bucuresti cand i sa facut proba, merge.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 2