The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 8:02 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 7:38 pm 
la varsta ta asa faceam. La vara o sa ma trezesc pe la vreo 2 dupamasa. si in loc sa lucrez, am ceva nunti :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 21, 2007 10:47 pm 
Neconectat
User

miam cumparat phonic max 2500 din germania de la music store si cu taxe 0 de transport pt ca a fost fratele meu sa-si ia masina, e tare rau acu am nevoie de un mixer pt preamp ca placa audio are iesire pe 1v cand mixerul are pe 48v semnalul de iesire,pt ca am bagat amplificatorul pe placa audio si se aude super incet cred ca puterea de iesire este undeva pe la 2x60w nu stiu ce sa iau Phonic, Peavey sau Behringer voi ce ziceti ? eu tind catre un phonic pe 4 canale link 1 link 2 link 3 astept propuneri daca gasiti pe site la music store un mixer mai bun pana in 100 de euro decat cele specificate de mine

edit by nexus3 (linkurile era atat de lungi incat deformau fereastra)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 2:49 pm 
Neconectat
User

ms nexus de edit ;)si sorry pt greseala! am o problema am bagat amplificatorul Phonic max 2500 pe calculator cu un cablu 1jacck 3,5mm- 2rca si aopi niste adaptoare RCA- Jack 6mm in amplificator , problema este ca amplificatorul de aude super incet cred ca puterea de iesire este de 2x60 70 w , de la ce sa fie ? eu cred ca este de la iesirea placii audio creative X-FI gamer edition care este de max 1,5 v , cred ca un mixer ar rezolva problema asta ca vreau sa-mi ascult satelitii hp15w cu pa52S sa ii aud si eu la puterea lor adevarata . eu cred ca mixerul ar rezolva problema , voi ce ziceti ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 3:29 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ai nevoie clar de un mixer

va rezolva rapid problema

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 4:05 pm 
Neconectat
User

ms nexus ! acu astept sa-mi recomandati un mixer pe 4 canale pana in 100 de euro de la music store ca eu nu stiu se aleg tind catre phonic , acu nush daca stiti unul mai bun in banii astia va rog sa mi recomandati

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 4:12 pm 
Neconectat
User

Mixerul nu are cum sa dea 48V pe iesire.

Ori te-ai exprimat gresit, ori e ceva in neregula cu ce ai tu pe acolo.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 08, 2009 2:16 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 4:19 pm 
Neconectat
User

Zic si eu.. (daca gresesc rog..stiti voi). Urca volumele pana bate in clip un pic. Daca ajungi la maxim si n-ai clip, atunci ai nevoie de mixer, daca ajunge in clip si tot nu se aude ori ai nevoie de alte difuri, ori ai vreo problema.. (n-ar trebui..)

Nici haspeu meu (in bandpass) nu face extraordinar galagie in casa, dar nu stiu cu ce esti tu obisnuit.. Nici acum nu am mixer, dar cu ceva setari la egalizare din placa de sunet merge mai bine.

Uite aci cand mi-am luat eu amplifu: http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=1451

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 4:47 pm 
Neconectat
User

Sharky scuze de greseala dar sunt incepator in domeniul audio, de auzit se aude clar dar sunetul nu este puternic nici pe hp18w, este o problema dar nu stiu care , si pe alta placa audio se aude la fel de incet , sau sa fie de la conectorii dintre calculator si amplificator; deci ca sa conectez am procedat astfel : am bagat un calbu 1 jack 3,5 mm- 2 RCA iar acele 2 rca uri in 2 adaptoare cu 2RCA-1 jack 6mm si am bagat 1 rca in acel adaptor care are 2 rca uri. dupa o proba de 45 de minute conectata la 2 hp18w cu volumul la maxim nu a intrat deloc in clip si se aude usor . de auzit se aude clar. am 2 amplificatoare deci este exclusa varianta sa fie ceva defect in amplificator. dar o problema este undeva. :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 5:02 pm 
Neconectat
User

andreis scrie:
Daca ajungi la maxim si n-ai clip, atunci ai nevoie de mixer

qed

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 5:42 pm 
Neconectat
User

Eu prin super-incet inteleg mai incet decat vb un om in mod normal, de aia credeam ca e de la cabluri.
Daca tu zici ca se aude clar atunci mixerul e solutia.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 08, 2009 2:16 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 6:23 pm 
Neconectat
User

Totusi, cel mai bine e sa ceri imprumut(daca nu ai) un CD player normal,sau un DVD player din asta care se gaseste la orice colt,ca totusi,are semnal de iesire mai bun decat un calc.Cel mai bine cu un CD player.

Asa am patit si eu..am scos cele 6 C15-400B in curte, si muzica am pus-o de pe un mp3 player micutz..

Ma uitam,ce dracu` se aude asa incet,cand toate cele 3 ampuri ce erau puse ,stateau la 60%.Pe urma m-am prins ca e f. slab semnalul,am adus un CD player normal,cu CD audio,atunci sa vezi bairam :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 22, 2007 11:06 pm 
Neconectat
User

baieti gata sigur un mixer e de ajutor. am facut azi urmatorul experiment: am bagat semnalul din placa audio pe o statie hi-fi sony ta-F530es iar pe iesirea de casti a statiei am conectat phonicul max 2500 cu volumul statiei la 1/3 am reusit sa duc phonicul in clip la volum 2/3 deci din cauza semnalului a fost problema acum asa o sa tin phonicul timp de 2 saptamani cand se duce fratimiu iar in germania sa si ia niste lucruri de la unchimiu si imi iau un mixer phonic AM 440

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2