andutzu_2000 scrie:
....ca posesor de scule pioneer & denon, domnilor am si o una bucata intrebare, un sofer bun stie sa mearga numai cu o anumita marca de masina? daca te numesti ce te numesti trebuie sa sti cu ce se mananca,fie ca esti DJ sau sofer' daca ti-se pune in fata alt ceva inafara de pioneer,(BMW) ce faci? nu mergi? nu toti isi perimit si cauta alernative......nu-i speriati

Hmmmm... din punctul meu de vedere, sunt doua cazuri:
Cazul 1
DJ "X" nu mixeaza decat pe 2-3 modele de mixer/player din nestiinta, experienta nu ii permite sa identifice comenzile dupa specificatiile inscrise pe aparate (ca lautarul....dupa ureche nu dupa partitura)
Cazul 2
DJ "Y" nu mixeaza decat pe anumite set-up-uri din comoditate - aici ma auto-includ si eu

De ce sa iti bati capul cu playere gen Omnitronic, Gemini sau mai stiu eu ce alte "pocnitori" pe care le gasesti la pupitrele multor "cluburi" ca asa le place proprietarilor sa le spuna. Dupa umila parere a mandrilor posesori de astfel de cluburi, daca invita un DJ care are in spate un renume (pe plan local...sau chiar la nivel national) el trebuie sa faca din kaka bici, si sa pocneasca tare.
...bine, un DJ cu personalitate are intotdeauna cu el pupitrul personal, atunci cand "joaca in deplasare"

(de regula, in ziua de azi Macbook + Traktor + x1... un djm 800 in cazuri extreme)... sau mapa cu cele 10 kile de discuri

...in cazul in care gaseste la pupitrul gazdei un minim necesar (dupa parerea mea un club care aduce DJ invitati trebuie sa aibe la pupitru macar cdj800/1000 - le prefer in locul "bizdiganiilor" mai mici cdj/350/400 din cauza jog-ului - si un djm500/600, ecler nuo 3, xone 42, etc)
Morala fabulei: Daca cineva imi da sa conduc "D'acie" ...o dau la RABLA, vand voucherul si imi iau BMW cu volan pe dreapta si numere de BG