The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 11:35 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Opinie pupitru Dj!
MesajScris: Sâm Feb 23, 2013 12:03 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

De acord ! Tre sa te descurci si pe dacie !!!

Sus

MesajScris: Sâm Apr 13, 2013 9:15 pm 
Neconectat
User

andutzu_2000 scrie:
....ca posesor de scule pioneer & denon, domnilor am si o una bucata intrebare, un sofer bun stie sa mearga numai cu o anumita marca de masina? daca te numesti ce te numesti trebuie sa sti cu ce se mananca,fie ca esti DJ sau sofer' daca ti-se pune in fata alt ceva inafara de pioneer,(BMW) ce faci? nu mergi? nu toti isi perimit si cauta alernative......nu-i speriati :)

Hmmmm... din punctul meu de vedere, sunt doua cazuri:

Cazul 1

DJ "X" nu mixeaza decat pe 2-3 modele de mixer/player din nestiinta, experienta nu ii permite sa identifice comenzile dupa specificatiile inscrise pe aparate (ca lautarul....dupa ureche nu dupa partitura)

Cazul 2

DJ "Y" nu mixeaza decat pe anumite set-up-uri din comoditate - aici ma auto-includ si eu :D
De ce sa iti bati capul cu playere gen Omnitronic, Gemini sau mai stiu eu ce alte "pocnitori" pe care le gasesti la pupitrele multor "cluburi" ca asa le place proprietarilor sa le spuna. Dupa umila parere a mandrilor posesori de astfel de cluburi, daca invita un DJ care are in spate un renume (pe plan local...sau chiar la nivel national) el trebuie sa faca din kaka bici, si sa pocneasca tare.
...bine, un DJ cu personalitate are intotdeauna cu el pupitrul personal, atunci cand "joaca in deplasare" :D (de regula, in ziua de azi Macbook + Traktor + x1... un djm 800 in cazuri extreme)... sau mapa cu cele 10 kile de discuri :D ...in cazul in care gaseste la pupitrul gazdei un minim necesar (dupa parerea mea un club care aduce DJ invitati trebuie sa aibe la pupitru macar cdj800/1000 - le prefer in locul "bizdiganiilor" mai mici cdj/350/400 din cauza jog-ului - si un djm500/600, ecler nuo 3, xone 42, etc)

Morala fabulei: Daca cineva imi da sa conduc "D'acie" ...o dau la RABLA, vand voucherul si imi iau BMW cu volan pe dreapta si numere de BG :D

Sus

MesajScris: Dum Iun 16, 2013 4:29 pm 
Neconectat
User

Salut !Cel mai sincer iti spun ca un dj ar trebuii sa lucreze pe sculele care le are ,pare un raspuns tampit dar asa este ,fara branduri cel putin 2 cd playere si un mixer pe 3 canale decent in stare buna de functionare .Un microfon dynamic capabil si niste casti si mai decente alea sunt importante castile ca sa nu surzeasca ...Pare ironic dar multi dj sunt surzi de fapt.Eu vb pentru cei care stiu ca sunt surzi sau cunosc treaba asta.Deci niste casti sa antifoneze bine sa il desparta de bubuiala ca sa nu il oboseasca prea tare si sa fie apt pentru lucru seara de seara...Daca pune dp placi ace de rezerva 2 ,3 buc.Cabluri bune si de incredere sa nu caraie Odihna si talent in rest si sa stie sa binedispuna oamenii si mai important daca lucre pe sculele clubului sa nu le uzeze premature.Nu e scula dar merge si un sparay de silicon ceva ...Si ochelari de soare ,sapca ceva sa arate bine ! :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2