Iordache Ionut scrie:
Soare Emanuel scrie:
Ätat timp cat clientul cauta ce e mai ieftin piata va duce lipsa de calitate, deoarece calitatea e scumpa, echipamentul e scump, am investit peste 4000 de euro in echipament in primavara asta si sunt refuzat la botez (600 RON) pe motiv ca altii au dat un pret mai bun, altii care sambata isi iau PC-ul sub brat, isi pun intro punga cateva cabluri, strang toate prelungitoarele din casa, isi iau boxele facute de iei din niste pal ramas de la un vechi dulap, se duc la locatie isi pun boxele pe 2 scaune si incepe "petrecerea"
Adevarat si asta... am patit si eu, si mi s-a zis si cu cat, unu mergea pe 200 de lei. Cu ce ? Nu stiu...

Pai cu ce sa mearga colegu cred ca un minim de echipament si tot dai vreo 60 de milioane pe el, ori 60:2=30 de sonorizari.Dupa 30 de sonorizari acel echipament e cam dus deoarece cu siguranta nu e unu de forja ci e ceva home use sau hand made cu piese ieftine. Tragand linie tu ca dj cu ce te alegi, plus ca mai sunt consumabile, baterii, tu trebuie sa te imbraci cat de cat decent, benzina, nu mai pun masina care obligat tre sa o ai si pe aia, lichid pt masina de fum, lichid pt masina de baloane, se mai duce un potentiometru, un final, sa nu mai zic de un site, de promovare, de a plati toate obligatiile care sunt si alea vreo 24 mil pe an, impozit pe profit si alte dari la stat etc etc etc