The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 7:27 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 13, 2006 10:55 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Varianta I (performante maxima)

2 x CPH21X (seria Club PRO) (subbass 21", brutal !!)
8 x C121FB (seria CLUB Semipro)

amplificare:

1x ECLER DPA2000 in bridge mono mode pt cele 2 subwoofere in paralel
1x ECLER XPA7000 (pentru 4 sateliti), pentru ceilalti 4 se va folosi amplificatorul Omnitronic existent deja

ca si procesor de sunet se va utiliza un ECLER DP300

TOTAL : 21000 RON
transport, instalare si training, gratuit

-------------------------------------------------------------------------------------
Varianta II (performanta extrema)

4 x CPH18X (seria Club PRO)
8 x C121FB (seria CLUB Semipro)

amplificare:

2x ECLER DPA2000 in bridge mono mode pt fiecare 2 subwoofere in paralel
1x ECLER XPA7000 (pentru 4 sateliti), pentru ceilalti 4 se va folosi amplificatorul Omnitronic existent deja

TOTAL : 25900 RON

-------------------------------------------------------------------------------------
Varianta III (buget)

3 x C218SB (seria Club Semipro)
4 x C121FC (seria CLUB PRO)

amplificare:

1x ECLER DPA2000 in mod stereo alimentand cate 3 difuzoare / canal (2.66 ohm)
pentru sateliti se va folosi amplificatorul Omnitronic existent deja

TOTAL : 14200 RON

amplificatoarele si procesorul sunt vizibile pe www.ecler.es
boxele nexus-acoustics sunt vizibile pe www.nexus-acoustics.ro

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Ultima oară modificat de Mircea Bartic pe Mar Noi 14, 2006 3:09 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 13, 2006 11:31 pm 
Neconectat
User

o lista de preturi pentru amplificatoare ecler unde as putea vedea?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 13, 2006 11:39 pm 
Neconectat

AICI

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 12:55 am 
Neconectat
User

Ma scuzati ca ma bag si eu in seama asha .... cu riscu de ban din prima zi ...dar

mai nexus am vazut recomandarea ta si... tu nu esti sanatos la cap ? omu a zis ca are 180 mp ! Unde vrei sa bagi atata putere , atat spl ?
parerea mea ca daca pui 2 basi de 18 si 4 satelitzi cu 12 e mai mult decat necesar! sunt curios cate discoteci ai facut pana acum

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 1:20 am 
Neconectat
User

mai bine zine tu cate ai facut, ce experienta ai... da eventual ceva exemple ca poate am auzit liniile respective sau am fost in acele locuri.

eu pot sa dau un exemplu (chiar daca nu e sonorizat de nexus dar puterea/suprafata e aprox. la fel). e vorba de obsession, din cluj:
sunet outline: TopSUB+(2x18")-8 buc. = 11200W
Doppia - 8 buc. = 6800W
sala: L=12.5m; l=18.4m; h=5.4m

ce sa zic: cel mai bine sonorizat club in care am fost.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 1:31 am 
Neconectat
User

@unu_inregistrat
zi-mi tu unde ai vazut sistem de sonorizare la care sa fie proiectat in asa fel incat sa ai sunetul care il doresti, folosind amplificarea la 100%.
de obicei se proiecteaza pentru un sunet normal la 60-70% amplificare si 75-80% maxim de putere.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 3:19 am 
sonorizarea din obsession este cea mai "hi-fi" si cea mai tare sonorizare care am auzit-o vreodata intr-un club. claritate, volum, bass!!! toate la un loc :wink:. Chiar acuma am venit de acolo..., hac.. 8) Am dat drumul la boxa de 22 ani de 30w la maxim si nu o aud deloc :cry:

@unu_inregistrat: crede-ma ca nexuse stie ce vorbeste si tot timpul ii mai bine sa ai de unde da volum, decat sa iti ti sculele in clip.

de exemplu sa zicem ca in camera ta ai 2 boxe de 50 de w care suna de rup tot cand esti singur in camera. bun, inchipuieti ca umpli camera aia de persoane aproape pana la refuz, cat sa mai aiba loc sa se miste putin si dai drumul la muzica. crezi ca se mai aude la fel?

sper ca te-am lamurit cat de cat si nu ai frica... nimeni nu o sa iti dea ban pt ce ai zis. a fost parerea ta, ar fi culmea sa iti dea ban pt o parere :wink:

nb

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 10:07 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
sonorizarea din obsession este cea mai "hi-fi" si cea mai tare sonorizare care am auzit-o vreodata intr-un club. claritate, volum, bass!!! toate la un loc :wink:. Chiar acuma am venit de acolo..., hac.. 8) Am dat drumul la boxa de 22 ani de 30w la maxim si nu o aud deloc :cry:

Imi pare rau pt urechile tale.

Eu cand am trecut pe acolo am fost dezamagit.
Bas e din plin, dar muzica.....abia se intelege ce canta...ma rog..poate am avut eu de fiecare data ghinion (nu am fost decat de cateva ori) si am prins un dj surd. Poate daca te plimbi prin sala prinzi locuri unde suna mai bine, nu stiu ce sa zic. dar pe ring se aude chiar prost...sau era spl-ul prea mare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 10:12 am 
Neconectat

unu_inregistrat scrie:
Ma scuzati ca ma bag si eu in seama asha .... cu riscu de ban din prima zi ...dar

mai nexus am vazut recomandarea ta si... tu nu esti sanatos la cap ? omu a zis ca are 180 mp ! Unde vrei sa bagi atata putere , atat spl ?
parerea mea ca daca pui 2 basi de 18 si 4 satelitzi cu 12 e mai mult decat necesar! sunt curios cate discoteci ai facut pana acum

unu_inregistrat

ai vazut ce forma are sala respectiva?

chiar crezi ca poti sa acoperi cu 4 sateliti si 2 suburi de 18" toata sala aceea in asa fel incat sa minimizezi reflexiile si anularile cauzate de formele ei?

eu cred ca nu

presupun ca nu stii ce efect au 300 de pers intr-o discoteca asupra inaltelor, de exemplu .

eu nu am proiectat aici un sistem de discoteca de 2 bani de la tara pt manele.
nu este un domeniu unde poti sa te zgarcesti, pt ca de sistemul de sunet depinde profitul unei discoteti

P.S.
Am proiectat sunetul la suficiente discoteci

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 1:22 pm 
Sharky scrie:
Imi pare rau pt urechile tale. Eu cand am trecut pe acolo am fost dezamagit.

cand ii rezidentul se joaca bine cu butoanele si suna ok ca nu le da in gura, numai basul.

Eftimica al nost' trage pe medii si inalte de ma mir cum rezista.
Lee Burridge le baga cred ca in clip ca pe ringul de dans chiar ca nu se mai aude nimica din cauza presiunii sonore, deci fel si fel de cazuri.
Personal mi-ar placea sa vina Danny Tenaglia in obsession sa se joace putin cu basii aia.

Sharky scrie:
Poate daca te plimbi prin sala prinzi locuri unde suna mai bine

Am facut eu ture pe acolo special pt asta :lol: si sunt diferente de la cer la pamant

Sharky scrie:
dar pe ring se aude chiar prost...sau era spl-ul prea mare

ti-am zis ca toti invitatii ce pun muzica acolo trag pe scule ca au de unde

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 7:51 pm 
Neconectat
User

Nexus intradevar si dupa mine profitul unei discoteci vine in mare masura din calitatea instalatiei de sonorizare.Si inca ceva;pana acum ceva timp mi de parea absolut imposibil (datorita preturilor extraordinar de mari)sa am o instalatie de sunet de calitate.Referinta mea pentru un sunet bun au fost cateva vizite la un club de pe litoral acum cativa ani si anume Enigma(sper sa nu se considere reclama mascata :oops: )care dupa mine aveau intrdevar un sunet beton.Acum in legatura cu oferta nu am acum atatia bani ,dar m-am gandit(firma voastra incurajand fenomenul DIY)sa-mi fac eu incintele din una din ofertele tale asa ca te rog sa-mi spui daca se poate ce difuzoare folosesc incintele din oferte ca sa-mi pot calcula bugetul(deasemenea si filtrele pentru sateliti) si daca pot obtine planurile pentru incinte.Si daca pot schimba procesorul de sunet cu un cross tinand cont ca sala este problematica.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 8:25 pm 
Neconectat

scubamarius scrie:
Nexus intradevar si dupa mine profitul unei discoteci vine in mare masura din calitatea instalatiei de sonorizare.Si inca ceva;pana acum ceva timp mi de parea absolut imposibil (datorita preturilor extraordinar de mari)sa am o instalatie de sunet de calitate.Referinta mea pentru un sunet bun au fost cateva vizite la un club de pe litoral acum cativa ani si anume Enigma(sper sa nu se considere reclama mascata :oops: )care dupa mine aveau intrdevar un sunet beton.

nu se considera reclama. :wink:

Acum in legatura cu oferta nu am acum atatia bani ,dar m-am gandit(firma voastra incurajand fenomenul DIY)sa-mi fac eu incintele din una din ofertele tale asa ca te rog sa-mi spui daca se poate ce difuzoare folosesc incintele din oferte ca sa-mi pot calcula bugetul

Cod:
Varianta I (performante maxima)

2 x CPH21X (seria Club PRO) (subbass 21", brutal !!) - SD-21EL
8 x C121FB (seria CLUB Semipro) - E12-250N + PA-D52S

amplificare:

1x ECLER DPA2000 in bridge mono mode pt cele 2 subwoofere in paralel

TOTAL : 21000 RON

Varianta II (performanta extrema)

4 x CPH18X (seria Club PRO) - SD-18EL
8 x C121FB (seria CLUB Semipro) - E12-250N+ PA-D52S

amplificare:

2x ECLER DPA2000 in bridge mono mode pt fiecare 2 subwoofere in paralel

TOTAL : 25900 RON

Varianta III (buget)

3 x C218SB (seria Club Semipro) - 2x HP-18S
4 x C121FC (seria CLUB PRO) - C12-300MB + PA-D52

amplificare:

1x ECLER DPA2000 in mod stereo alimentand cate 3 difuzoare / canal (2.66 ohm)
pentru sateliti se va folosi amplificatorul Omnitronic existent deja

TOTAL : 14200 RON

(deasemenea si filtrele pentru sateliti) si daca pot obtine planurile pentru incinte.

am sa-ti dau planurile pt incinte si scheme de filtre , mai putin pt CPH-18X care nu este public, dar am sa-ti dau ceva echivalent.

Si daca pot schimba procesorul de sunet cu un cross tinand cont ca sala este problematica.

poti sa-l schimbi cu un cross, dar recomand sa adaugi macar un limiter

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 8:44 pm 
Neconectat
User

Nexus multumesc.Acum o sa trec la calcule si o sa te contactez.Ah ,daca as putea sa il fac pe cel de la performanta maxima :twisted: :twisted: :twisted: n-ar mai dormi vecinii :D :D :D (noroc ca vecinii sant la 50m)Oricum cred ca o sa fie cea mai tare sonorizare din judet.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 8:55 pm 
Neconectat
User

Si inca ceva :filtrele cat costa la tine?(calitate mai buna a componentelor ,)Hornul pentru PA-D52 si PA-D52S cat este? Nu m-am uitat eu bine sau PA-52 nu este in oferta? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 20, 2006 9:33 pm 
Neconectat

scubamarius scrie:
Si inca ceva :filtrele cat costa la tine?(calitate mai buna a componentelor ,)Hornul pentru PA-D52 si PA-D52S cat este? Nu m-am uitat eu bine sau PA-52 nu este in oferta? :D

filtrele costa cam 60-80 lei bucata (se va ocupa userul Shambala de ele) am sa-l rog sa-ti calculeze un pret exact.

ai observat bine, PA-D52 nu este trecut in oferta.
este identic ca performante cu pad52s , doar ca montajul are prinderea hornului cu suruburi.
pretul este de 150LEI/ buc

sunt mai multe repere care nu apar in oferta,

unele sunt aduse pt boxele nexus-acoustics, si nu se vand catre end user, iar altele au fost aduse pt teste.

poti folosi mai multe hornuri, in functie de preferinte:
recomand ph2420

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2