The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 12:39 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: nedumerire.......compresor behringer
MesajScris: Joi Iun 09, 2011 7:49 pm 
Neconectat
User

sunt nedumerit,ma uit la mai multe modele de compresoare behringer,mdx1600,mdx2200,mdx 2600,mdx 1800,eu sunt la un nivel entry-level si nu intaleg care ar fi diferentele,ma poate ajuta cineva sa-mi recomande un model k dar si usor de folosit din ce am enumerat mai sus

Sus

Subiectul mesajului: Re: nedumerire.......compresor behringer
MesajScris: Joi Iun 09, 2011 11:08 pm 
Neconectat
User

sau am mai vazut un compresor de la alesis.....am intales ca ar fi peste cele de la behri....

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 9:37 am 
Neconectat
User

depinde la ce il folosesti,la pretul care il au cele de la behringer iti faci treaba f bine cu ele,eu am mdx 1600 de vreo 5 ani si merge ok, desigur sant altele mai sus peste el dar si mai scumpe,oricum la 350 ron sau cat este nou ,nu gasesti altceva mai bun,pot sa-ti spun ca este fiabil,foarte util si poate chiar necesar intr-o instalatie, il poti folosi in mai multe moduri, dar ...depinde ce vrei sa faci cu el

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 10:44 am 
Neconectat
User

Intotdeauna pretul justifica calitatea. brhringer nu face nici o scula care poate fi comparata cu dbx,alesis,e.t.c. A spus bine colegul behry este sa-ti faci treba. in momentul cand ai sa compari o sa realizezi ca behringer sunt scule nu proaste. foarte proaste.

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 12:07 pm 
Neconectat
User

sant marci si mai naspa decat behringer si mult mai scumpe, nu tin partea celor de la behringer , dar nicu nu-i desconsider,exact cum ai spus la asa pret asa calitate, insa este o exagerare ca sant foarte proaste,desigur ca daca le compari cu alte branduri consacrate diferenta este mai mult decat evidenta,dar cate alte marci de pe vapor nu se vand,si chiar proaste,si uneori si scump?iar fiecare firma are categorii mai bune sau mai putin bune, dar pretul celor de la behringer este real pt calitatea care o au,si sant multi care le util fara probleme,pt ca poate nu-si permit altceva,si la inceput e greu,asa ca nu trbuie sa descurajezi omul,a spus ca e incepator, are timp sa ajunga si la scule adevarate

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 3:38 pm 
Neconectat
User

Ex cross behringer 2310 nou, care suna hartie si nu are taierile exacte ,mai bine dbx 223 sh la acelas pret. Pt ca este incepator trebuie sa cumpere sh cu cineva care cunoaste sa nu aiba defecte.

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 4:46 pm 
Neconectat
User

cx 2310 costa pana la 300 ron si dbx223 800 ron ,este o dif mare de pret si de calitate binenteles, dar n-am inteles treaba cu acelasi pret, ma refer la produsele noi

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 6:47 pm 
Neconectat
User

am vazut doua comp sh Dbx 266xl si alesis dar nu stiu modelul ce parere aveti despre ele sunt mai bune decat behri..eu vreau sa le folosesc la petreceri live pe microfon si pe muzica de pe pc..nu pt.altceva mi s-ar potrivi in cazul asta si ceva mai ieftin?

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 7:17 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Daca ai avea ceva notiuni... cu o placa de sunet la vreo 400 de lei rezorvi totul in PC sal LAP.

Acolo in pc poti pune ce compresor sau efect vrei tu :)

Chiar azi ma uitam la compresoarele software scoase de Native Ins dupa modele clasice:
http://www.native-instruments.com/#/en/ ... mpressors/

Astea sunt niste pluginuri pe care le poti folosi intr-un soft precum Reaper:
http://www.reaper.fm/

Despre asta ai un intreg articol aici:
viewtopic.php?f=55&t=8421

Parerile sunt si contra... in opinia mea de la habarnisti, sau cei fara nici o viziune spre viitor...
Nu este necesar sa urci la pretul sculelor (placii de sunet) hi-end descrise acolo de Octavian.
Daca mergi cu desktop, este perfect pentru o placa pci care are latenta cea mai buna...
Daca mai doresti detalii pot da, oricum ai o intreaga poveste acolo care merita citita !!!
Daca ai nelamuriri poti intreba in topicul respectiv si ti se va raspunde, asta daca alegi aceasta cale.

Cat despre Behringer... da, sunt cele mai de cacat scule din lumea asta, dar eu sunt fan :lol: :lol: :lol:
Iar incepeti cu critici dinastea ?

Probabil ca calitatea sunetului nu se va ridica la nivelul unui com de 1000E+ dar banuiesc ca nici tu nu posezi o sursa de semnal pe masura aceluia... deci trage singur o concluzie logica si constructiva, in acelasi timp si rezonabila pentru bugetul tau.
Eu am o conceptie: o scula SH nu prezinata garantie... daca nu mai merge a doua zi... te pishi pe ea.

Succes in alegere...

Sus

Subiectul mesajului: nedumerire.......compresor behringer
MesajScris: Vin Iun 10, 2011 7:32 pm 
Neconectat
User

eu folosesc behringer si la sonorizari live in aer liber unde sant multi instrumentisti(ansamblu folcloric) si merge ok, are si gate, te ajuta daca sant zgomote de fond, sau alte semnale care nu vrei sa treaca de pragul setat al portii(vezi expander/gate),plus functia auto si interactive, pana inveti sa fol un compresor sant f utile,dar si dbx 266 are gate si auto insa pretul e mai mult decat dublu ,pana la urma tu hotarasti ce vrei dbx e peste behringer asta e clar

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 7:43 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Te rog sa fi atent data viitoare, sa nu mai deschizi topic nou :D

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 7:56 pm 
Neconectat
User

eu n-am criticat behringer pt ca si eu folosesc,si sant multumit de ce poate face,apropo de varianta cu pc-ul,la o sonorizare live n-ai prea vrea sa se blocheze sau ceva de genul asta ca toata lumea e cu ochii pe tine, plus daca n-ai placa de sunet f buna poti sa ai orice soft ca suna mai rau decat varianta analogica , si nu poti face setarile in timp real,iar ca sa inveti sa util un comp e mai usor sa invarti un buton si sa auzi ce efect a avut decat sa faci setari in pc, si daca ai o placa naspa nu-ti dai seama de unde te trzesti cu distorsiuni sau alte chestii,ca pc-urile mai fac figuri din cand in cand chiar sa apple daca e,cu unul analogic n-ai probleme, calitatea sunetului e mai buna decat la placile de sunet ieftine, si nu intervine latenta

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 7:58 pm 
Neconectat
User

scuze din greseala am postat unde nu trebuia :oops:

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 8:03 pm 
Neconectat
User

mi-am cumparat de curand o placa de sunet audio 2 dj noua......si am vazut si compresoarele de la native....dar eu vreau sa-l folosesc si la microfonul care e pe mixer deci cad cele sub forma de soft....

Sus

MesajScris: Vin Iun 10, 2011 8:04 pm 
Neconectat
User

dan turcu..de care fol. de la behri?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2