The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 08, 2025 11:57 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 02, 2010 7:23 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Sa le asculti sanatos :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 2:10 am 
Neconectat
User

merci Ice :D

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pareri pentru achizitionarea unor casti
MesajScris: Lun Noi 22, 2010 10:39 pm 
Neconectat
User

si eu am rupt hdj1000 (locul unde se rup mai toate - deasupra articulatiei)
...dupa aia am luat niste mdr-v700 (second-hand) de pe forum de la userul "slick" - care s-au rup si alea... oricum ma tzepuise ala ca erau fake-uri
...acum am Xone XD53 de care sunt super-multumit... din punctul meu de vedere suna mult mai bine decat sennheiser hd25 , cine vrea sa ma contrazica, sa consulte mai intai fisele tehnice (senheiser au si ele atu-urile lor, dar nu cred ca sunt construite pentru club)

Sus

MesajScris: Lun Noi 22, 2010 11:15 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu le vad in aceeasi clasa. Ce e drept Sennheiser face casti bune dar au si pretul pe masura.

Sus

MesajScris: Lun Noi 22, 2010 11:23 pm 
Neconectat
User

gabi1904 scrie:
...dupa aia am luat niste mdr-v700 (second-hand) de pe forum de la userul "slick" - care s-au rup si alea... oricum ma tzepuise ala ca erau fake-uri
...acum am Xone XD53 de care sunt super-multumit... din punctul meu de vedere suna mult mai bine decat sennheiser hd25 , cine vrea sa ma contrazica, sa consulte mai intai fisele tehnice (senheiser au si ele atu-urile lor, dar nu cred ca sunt construite pentru club)

eu si Slick ne-am cumparat castile in aceeasi zii , de la acelasi baiat.....este ff posibil sa fie fake....
Eu am abuzat de ele la greu si tot nu le-am rupt..pana cand le-am avut prin masina si cand m-am dus la un majorat m-am trezit k erau rupte tot deasupra articulatiei. Le-am lipit fara sa se cunoasca si imi fac treaba cu ele. NU pun muzica in club si daca ar fii sa pun am de unde imprumuta hd25.

Sus

MesajScris: Lun Noi 22, 2010 11:40 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Castile Behringer le-am rupt si eu...le-am lipit..iar le-am rupt si tot asa pana am renuntat la ele si am cumparat , pentru tavaleala, T.Bone TDJ1000 care au 3500mW...chiar iti rup timpanele daca le dai la maxim.
Pentru club, dupa cum am spus si mai sus, hd25 sunt ok. Intr-o seara ma uitam dupa un CD scapat pe jos si din greseala am calcat pe fir. Cand m-am ridicat mai in repezeala mi s-a smuls casca din suport insa firul si legaturile au ramas intacte. Am pus-o la loc si mi-am continuat treaba. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca erau celelalte modele... probabil ramaneam cu castile de gat si firul pe jos.

Sus

MesajScris: Mie Noi 24, 2010 7:07 pm 
Neconectat
User

Malaescu Razvan Catalin scrie:
gabi1904 scrie:

eu si Slick ne-am cumparat castile in aceeasi zii , de la acelasi baiat.....este ff posibil sa fie fake....
Eu am abuzat de ele la greu si tot nu le-am rupt..pana cand le-am avut prin masina si cand m-am dus la un majorat m-am trezit k erau rupte tot deasupra articulatiei. Le-am lipit fara sa se cunoasca si imi fac treaba cu ele. NU pun muzica in club si daca ar fii sa pun am de unde imprumuta hd25.

Scuze de off topic:
Crede-ma, castile pe care mi le-a trimis "slick" sunt fake......pot cumpara din alea cu 20$ pe ebay...plus transport bineinteles. Nu am facut mare taraboi pe forum, ca nu imi sta in caracter; am luat tzeapa - asta e. Cu riscul de a fi injurat pt "poluarea" topicului...pun urmatoarele foto pentru cei care planuiesc sa-si cumpere Sony MDR-V700....poate folosesc cuiva.
[img=http://img51.imageshack.us/img51/4514/30253977.th.jpg]
[img=http://img196.imageshack.us/img196/3001/77660433.th.jpg]
[img=http://img100.imageshack.us/img100/8804/57368530.th.jpg]
[img=http://img98.imageshack.us/img98/853/88121680.th.jpg]
[img=http://img686.imageshack.us/img686/700/70473501.th.jpg]
[img=http://img51.imageshack.us/img51/9877/22438121.th.jpg]
[img=http://img190.imageshack.us/img190/4600/66131509.th.jpg]

Sus

MesajScris: Mie Noi 24, 2010 11:47 pm 
Neconectat
User

Gabi@...nu am nimic de castigat din ce spun.

Nu am spus decat ca le-am cumparat amandoi in aceeasi zi....inseamana ca ne-am luat teapa amandoi cu ele, asta e.
Nu sunt genul care sa tipe pt suma de 300 roni ( sau cat am dat pe ele ).Am pierdut eu multi mai multi bani deci ......

Cat am dat pe ele ...daca mai le folosesc inca de macar 10 ori sunt multumit, dupa le arunc si gata.

PS : scuze de oftopic celui ce a deschis topicul.
PS 2: urmatoarele casti vor fii hd25,probabil mai sunt si alte alternative la banii aia dar pe alea le vreau.

Sus

MesajScris: Joi Noi 25, 2010 8:19 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Malaescu Razvan Catalin scrie:
PS 2: urmatoarele casti vor fii hd25,probabil mai sunt si alte alternative la banii aia dar pe alea le vreau.

SI YO.... :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2