Serban Fulger scrie:
Dupa cum spune si titlul , doresc sa achizitionez un mixer Dynacord pentru aplicatii live . Problema este ca nu stiu ce sa aleg din punct de vedere al calitatii sunetului si al fiabilitatii , varianta PM sau CM+xp3000 . Sunt constient ca a 2-a varianta va costa un pic mai mult si va fi mai greu de transportat , montat . Eu tind sa inclin spre a 2-a varianta dar vreau sa stiu daca merita efortul . Daca aveti o alta recomandare in locul acelui xp3000 mi-ar placea sa o aud , pretul sa nu fie mai mare de 4000 lei .
As mai avea cateva intrebari :
Legat de PM si CMS , au crossover ? - nu am vazut undeva sa se precizeze clar , prin crossover nu ma refer la filtru low cut , ma refer la faptul ca pe un canal vreau frecvente peste frecventa "x" si pe celalalt vreau frecvente sub frecventa "X"
Va trebui sa folosesti un Crossover sau un DSP (procesor digital) pentru asta
Legat de XP3000 este vreo diferenta intre varianta de dinainte si varianta actuala (black)? Ca si calitate a sunetului este peste
ecalitatea amplificatorului din PM 1000-3 ?
Nu este nici o diferenta de sunet intre cele doua versiuni, diferentele sunt doar estetice. Consider ca un XP3000 suna mai bine si are mult mai multa putere disponibila in regim continuu decat amplificatorul in clasa D din PM1000-3
Am vazut ca nu aveti modelul XP3100 in oferta . Se poate aduce pe comanda?
XP3100 nu se importa, nu este altceva decat un XP3000 cu posibilitatea de a se activa un filtru lowpass (pentru a lega doar subwoofere la el)
Pe tine nu te ajuta cu nimic.
Recomand varianta cu CMS + Amplificator pentru ca poti usor sa adaugi subwoofere la un sistem. la un PM1000-3 nu poti face asta cu amplificatorul intern