Nexus3, am 2 intrebari pentru tine:
Te-ai legat de faptul ca LW1503 nu este facut de acea firma chinezeasca "bluetch" sau de faptul ca el este cu totul o chinezarie?
Care este parerea ta despre acel difuzor? imi dau seama ca nu una buna pt ca nu este comenrcializat de voi....dar asa ca idee.
nu pot sa spun nici eu prea multe despre Bluetch sa zic asa..pt ca nu am prea folosit, majoritatea lucrurilor le-am facut cu P-audio, dar unui tip i-am realizat (ca sa ies mai ieftin) 2 sateliti cu LW1203 (300W/8ohm) impreuna cu un tw aferent care finctioneaza pe un MA300 intr-o sala de sport la niste cursuri de dansuri, si de revelion au stat in blana , aproape si pe clip toata noaptea....cam ca la manelisti....si cel putin dupa acea experianta poti spune ca sunt rezistente, nu spun ca MA-ul ar avea 300W in cap, nici ca difuzoarele acelea ar avea caracteristicile de pe hartie....dar in anumite situatii mai ales de LOW-cost eu zic ca finctioneaza...si nici nu sunt dezastruos din pct de vedere al sunetului.
Am amintit si eu de acest difuzor, pentru ca am vazut pe alt forum ca lumea, (impreuna cu priectul amintit mai sus pt woofer), este multumita de el. Eu nu ma ocup frecvent cu sonorizari...si de aceea nici nu vreau sa blochez o gramada de bani in 2 sau 4 suburi, dar cand va fi nevoie as vrea sa mai am ceva acolo de galagie..si ceva vibratie...ceea ce cred ca vor face si acele LW-uri...despre 15S sunt convins ca e superior...sa vedem pana la urma cate vreau si ce banuti ma hotarasc sa bag in ele. Mersi frumos inca odata pentru raspuns (ca ar merge si 15S),