The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 08, 2025 6:53 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 8:16 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mircea un bass reflex dublu cu 2 HP15W e peste unul simplu cu SN15LF? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 8:37 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

da

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 10:05 pm 
Neconectat
User

Nexus3, am 2 intrebari pentru tine:

Te-ai legat de faptul ca LW1503 nu este facut de acea firma chinezeasca "bluetch" sau de faptul ca el este cu totul o chinezarie?

Care este parerea ta despre acel difuzor? imi dau seama ca nu una buna pt ca nu este comenrcializat de voi....dar asa ca idee.

nu pot sa spun nici eu prea multe despre Bluetch sa zic asa..pt ca nu am prea folosit, majoritatea lucrurilor le-am facut cu P-audio, dar unui tip i-am realizat (ca sa ies mai ieftin) 2 sateliti cu LW1203 (300W/8ohm) impreuna cu un tw aferent care finctioneaza pe un MA300 intr-o sala de sport la niste cursuri de dansuri, si de revelion au stat in blana , aproape si pe clip toata noaptea....cam ca la manelisti....si cel putin dupa acea experianta poti spune ca sunt rezistente, nu spun ca MA-ul ar avea 300W in cap, nici ca difuzoarele acelea ar avea caracteristicile de pe hartie....dar in anumite situatii mai ales de LOW-cost eu zic ca finctioneaza...si nici nu sunt dezastruos din pct de vedere al sunetului.
Imagine
Imagine
Am amintit si eu de acest difuzor, pentru ca am vazut pe alt forum ca lumea, (impreuna cu priectul amintit mai sus pt woofer), este multumita de el. Eu nu ma ocup frecvent cu sonorizari...si de aceea nici nu vreau sa blochez o gramada de bani in 2 sau 4 suburi, dar cand va fi nevoie as vrea sa mai am ceva acolo de galagie..si ceva vibratie...ceea ce cred ca vor face si acele LW-uri...despre 15S sunt convins ca e superior...sa vedem pana la urma cate vreau si ce banuti ma hotarasc sa bag in ele. Mersi frumos inca odata pentru raspuns (ca ar merge si 15S),

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 10:17 pm 
beci_acoustics scrie:
i...despre 15S sunt convins ca e superior...,

La bas,HP-15S>LW-1503?Chear asa mare e sigla aia P-audio? :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 10:20 pm 
Neconectat

ma leg de faptul ca se promoveaza un lucru fals

cum ca produsele ar fi produse de .

. nu exista, nu a existat si nu va exista niciodata ca si producator

este doar un nume lipit de cei de la . pe marfa adusa de prin China pentru a da impresia ca este mai performanta decat este in realitate.

LW-ul este probabil constuit pe undeva prin Guangzong prin una din miile de fabricute unde lucreaza omuletii comunisti (nu ca as avea ceva impotriva comunismului) cu ochii oblici.

deci ca sa inchei

. NU EXISTA :P

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 10:21 pm 
Neconectat
User

beci_acoustics scrie:
despre 15S sunt convins ca e superior..

De ce esti asa convins? Eu nu as fi...

P.S: La mine lw12 mananca 500w per noapte (ma-500), de ceva timp incoace. Nu stau numai cu statia in clip totusi...

LE:
nexus3 scrie:

Si daca se numeste ., fs-audio sau china power are vreo importanta? Lasati lumea sa le spuna asa cum s-au obisnuit, produsele tot alea sunt, facute in china. Toata lumea stie asta, nu trebuie nimeni sa le atraga atentia ca sunt facute in china, proiectate in china.

Ultima oară modificat de jORDy pe Vin Ian 15, 2010 10:23 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 10:23 pm 
Neconectat

ma leg de faptul ca se promoveaza un lucru fals

cum ca produsele ar fi produse de .

este doar un nume lipit de cei de la Kkon pe marfa adusa de prin China pentru a da impresia ca este mai performanta decat este in realitate.

LW-ul este probabil constuit pe undeva prin Guangzong prin una din miile de fabricute unde lucreaza omuletii comunisti (nu ca as avea ceva impotriva comunismului) cu ochii oblici.

Oricum nu putem vorbi despre difuzoare profesionale in cazul lui, sunt niste jucarii pentru copiii incepatori care nu au bugete. Nu sunt nici macar semiprofesionale.

Sa fabrici difuzoare profi inseamna sa oferi suport tehnic , kituri de reparatie , date tehnice corecte , care se pot la o adica proba. Si nu in ultimul rand produse la un standard de calitate extrem de ridicat si stabil in timp.

deci ca sa inchei

. NU EXISTA ca FIRMA producatoare :P

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 11:32 pm 
Neconectat
User

Jordy, eu nu ma refer doar la putere electrica sau mecanica, ci ptin si la sunet....si cand am facut acei sateliti cu LW1203 am sesizat ca-s ceva mai dure difuzoarele...si ca nu au basul acela frumos "de camera" sa exagerez putin...(au mai mult toba, kik cum vrei sa ii spui), vorbind in regim de banda larga.

Cat despre ce spune nexus3, nu vad de ce sunt atat de jucarii, ca nu au acele kituri de reparatie , sau ca probabil nu indeplinesc ce este scris pe "foi", pana la urma la cat costa, nu stiu daca merita osteneala cu reparatia si kitul, si pana la urma e ceva chinezesc..si nu ma feresc sa spun asta...atat timp cat ai putin bun simt la cat tragi de ele, si sa nu ai pretentii sa te tina 30 de ani....pana la urma e un difuzor la un pret mic....
intrebarea mea era strict daca se potriveste macar din ce este scris in datele tehnice pe acea schita de mai sus..(dupaia vad eu cat trag de ele)asa ma comport si cu Ep-ul si cu fidek-ul, daca eram lautar si mergem cu ele pe clip...ma orientam spre dinacord sau yamaha care costa cu zecile de milioane...dar in cazul meu..2-3 sonorizari pe an, si nici atunci la maxim...merg si astea.

Sper sa fiu inteles si sa nu par fixist.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 11:35 pm 
Neconectat
User

Haide sa nu ne mai contrazicem. Respect parerea lui nexus din punctul lui de vedere.
Mai astept si alte pareri in legatura cu potrivirea pe acel plan a celor 2 difuzoare LW1503 si HP15S dupa care se poate incheia dicutia, asta daca nu se vor astepta poze si pareri dupa mica mrea realizare.
Va salut cu respect.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 16, 2010 1:26 am 
Neconectat
User

1) Lw-ul nu suna bine intr-un camera mica. Am avut la lucru si 4 boxe cu lw12 bine alimentate intr-o camera de apartament si nu m-au impresionat. Ca orice difuzor "pro" (adica nu auto, de casa si alte derivate) are nevoie de spatiu sa se desfasoare. De faptul ca nu are aceeasi fidelitate pe medii ca alte difuzoare MAI SCUMPE nu ma leg. Am vazut C12 in actiune si intr-adevar, lw-ul e slab pe medii fata de el...
2) Nu am zis ca LW15 e net superior fata de hp15s si PUNCT. Parerea mea ca poate concura cu el si poate chiar sa-l depaseasca, nu e nimic cert. Pun la bataie 2 basi cu lw15, daca are cineva basi cu hp15s putem face o comparatie si inchidem subiectul.
3) Si sculele scumpe pica. Acum cateva zile i-a picat un powermate 1000 unei cunostinte. Din ce stiu i-a picat finalii si inca ceva... Deci se poate sa pice si lucrurile scumpe, nu doar chinezariile facute pe vapor de oameni cu Parkenson.

Sus

Subiectul mesajului: ...
MesajScris: Sâm Ian 16, 2010 4:11 am 
Neconectat
User

am avut in acceasi cutie lw15 si hp15s, lw e superior la bass in schimb hp15s in fullrange are medii mai frumoase mai clare mai dulci cum vreti voi sa ziceti ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 16, 2010 10:52 am 
Neconectat
User

Va multumesc,

M-am convins, ramane hp15S pe medii, top, sateliti (unde e vb de fidelitate) si cat de curand voi face pt inceput 2 basi cu LW1503, (imi convine si din pct de vedere al pretului...100 lei diferenta).

Multumesc jORDy si little.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 16, 2010 11:47 am 
Neconectat
User

jordy, nu le voi folosi in casa, camera de bloc, cum nu folosesc nici satelitii, am alte scule pt camera de bloc http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=3420, la puteri mai decente cel putin d.p.d.v. al vecinilor :)
Si apropo de chinezarii, si cele boxe au functionat la 120W pe acel amplif RPA700, la multe chefuri. Important este sa sti cum si cat sa tragi de ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 16, 2010 1:01 pm 
Neconectat
User

beci_acoustics scrie:
Important este sa sti cum si cat sa tragi de ele.

Cam asta determina in cea mai mare masura cat te tine o scula.
P.S: Nu stiu daca ai citit pm, dar am 2 basi cu lw15 de vanzare :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2