The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 5:29 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: proiect pt amplif [kit p-800],need sugestii si sfaturi!
MesajScris: Mie Iun 03, 2009 12:39 am 
Neconectat
User

vreau sa adaug inca cateva coolere la kitul meu de amplifcare pe langa cele 2 din fabrica [nu ma intrebati de ce, fiindca tin neaparat] [e kitu de pe p-800, urmand o noua carcasa din mdf sau pal]

cele originale sunt pe 12 v

daca le-as lega in paralel, cam cate as mai putea adauga ?

am vazut ca firul galben [impamantare] de la alimentarea amplifului, era legat la sasiu:
intrebarea este: as putea sa-l iau de acolo pt ca dupa cum v-am spus va urma carcasa de lemn si nu cred ca v-a mai fi nevoie, nu?
aici o poza cu detalii:
http://i44.tinypic.com/w0efr.jpg

pe placuta cu condensatorii am vazut ca are 4 gauri pt suruburi, dar la 2 din ele am observat ca mai avea ceva patratele de metal care se fixau pe sasiu [ in poza sunt pe cealalta parte cam de 1 cm de lungi si 2x2 cm de late] in acelasi timp, pt ce sunt alea, sau erau doar pt o fixare mai buna ca asa ar parea in prim-plan? sau trebuie legate la impamantare obligatoriu?
si o poza cu placuta:
http://i40.tinypic.com/4vse8g.jpg

daca imi cumpar niste mdf sau pal cu ce sa tai placile sau fetele ca sa iasa la unghi de 90 grade si foarte drepte? cred ca fierastraul pendular nu e suficient pt asa ceva

ar trebui taiate la circular ca sa iasa bine nu?

voi cum procedati cand construiti boxe?

pt o constructie mai buna se lipesc placile cu aracet inainte si apoi se da gauri pt holsuruburi?

pt lipirea mochetei se poate folosi si aracet sau trebuie neaparat prenandez?

bafta tuturor!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 03, 2009 9:56 pm 
Neconectat
User

Ca sa iti fie perfecte, taie la un circular.
Prima data pui aracetul, cu seringa sau ceva de genul asta pe marginea unei placi, le unesti si apoi dai gaurile, bagi holzshurubul.Nu e greu dar trebuie sa fie fixe. Sau dai gaurile, pui aracetul si bagi holzshurubul.Cum vrei tu.
Nu am incercat cu aracet, asa ca iti recomand prenandez.(la mocheta)

La restul intrebarilor nu stiu ce sa spun :P

www.md-events.tk

***Scarface***

Ultima oară modificat de Darius Morosan pe Joi Iun 04, 2009 8:09 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 03, 2009 11:02 pm 
Neconectat
User

mersi mult asa am sa procedez
:wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2