Salut raid ; in general ar trebui sa merga cam toate genurile ,acum depinde de oameni, asta vezi tu la momentu faptei care e procentaju`, cert e ca ceea ce conteaza este indemanarea atunci cand schimbi genul, adica nu poti trece de la dance direct in populara si nici de la o piesa lenta, un vals, direct in regeton sau mai stiu eu ce gen sau piesa. Conteaza sa ai marsurile, si sa ai muzica structurata bine, sa nu te chinui sa cauti piese o juma` de ora. Cand invitatii servesc meniurile (aperitiv, supa, friptura sau ce au ei de servit) dupa parerea mea cel mai potrivit merge populara lenta, iti dau si niste exemple pusca si cureaua, mandra floare trandafir,etc. si eventual si niste muzica straina gen 90, 80, ex: Chris Rea - the road to hell, Queen, Abba, Brian Adams, o piesa care personal imi palce mult - BERLIN - Take My Breath Away, si multi alti interpreti si alte trupe. La dance cred ca te descurci. Un sfat pe care ti-l dau, e sa nu ii zdruncini prea tare cu bassul cel putin pana bosorogii sunt inca prezenti.
Daca mai vrei niste piese excelente imi poti da un pm, aici nu mia postez ca fac reclama si sa nu ajunga postu la gunoi is eu cu o sanctiune(imi cer scuze ca am facut public unii artisti).
Succes si sa mai ai parte de asemenea sonorizari, pentru ca in fond si la urma urmei, de aci iasa banu` tataie.
Adi
_________________ Audio = Cristal
|