The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 7:23 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Nunta alba iulia
MesajScris: Mar Mai 26, 2009 9:29 pm 
Neconectat
User

Am primit o oferta sa sonorizez o nunta in alba iulia,banii oferiti m-ar motiva sa ma duc din baia mare pana acolo.
Toate bune si frumoase da nu stiu nimic de zona adica ce muzica se prefera ce obiceiuri sunt si cum sant oamenii adica mai toleranti sau mai exigenti.
Daca aveti ceva sfaturi nu ezitati sa le scrieti mai ales de muzica ce prefera retro,dance,etno,manele,populara si la populara ceva interpreti preferati pe zona care prind la public.
Vor fii in jur de 250 persoane dar nu stiu ponderea batrani/tineri.
Cu multumiri.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 12:42 am 
Neconectat
User

bagi retro , dupaia romaneasca hi=q si chestii deastea si la urma manele si ce vrei tu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 2:30 pm 
Neconectat
User

si nu uita de muzica populara
cat mai mult etno,cateva invartite,cateva sarbe,muzica de hora,brasoveanca si daca bagi manele pune dinelea mai vechi pt ca sunt mai cunoscute de nuntasi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 2:59 pm 
Neconectat
User

Salut raid ; in general ar trebui sa merga cam toate genurile ,acum depinde de oameni, asta vezi tu la momentu faptei care e procentaju`, cert e ca ceea ce conteaza este indemanarea atunci cand schimbi genul, adica nu poti trece de la dance direct in populara si nici de la o piesa lenta, un vals, direct in regeton sau mai stiu eu ce gen sau piesa. Conteaza sa ai marsurile, si sa ai muzica structurata bine, sa nu te chinui sa cauti piese o juma` de ora. Cand invitatii servesc meniurile (aperitiv, supa, friptura sau ce au ei de servit) dupa parerea mea cel mai potrivit merge populara lenta, iti dau si niste exemple pusca si cureaua, mandra floare trandafir,etc. si eventual si niste muzica straina gen 90, 80, ex: Chris Rea - the road to hell, Queen, Abba, Brian Adams, o piesa care personal imi palce mult - BERLIN - Take My Breath Away, si multi alti interpreti si alte trupe. La dance cred ca te descurci. Un sfat pe care ti-l dau, e sa nu ii zdruncini prea tare cu bassul cel putin pana bosorogii sunt inca prezenti.
Daca mai vrei niste piese excelente imi poti da un pm, aici nu mia postez ca fac reclama si sa nu ajunga postu la gunoi is eu cu o sanctiune(imi cer scuze ca am facut public unii artisti).
Succes si sa mai ai parte de asemenea sonorizari, pentru ca in fond si la urma urmei, de aci iasa banu` tataie.
Adi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 4:36 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Chris Rea - The Road to Hell
Berlin - Take My Breath Away

Cele mai tari pentru nunta :lol: .

(Visaton, deci glumesc)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 5:02 pm 
Neconectat
User

black79b scrie:
Cele mai tari pentru nunta :lol: .

Nu am exprimat in mod precis ca sunt cele mai tari piese pentru nunta, ci am dat exemple; nu vad care ar fi motivul sa nu fie conform unei nunti?!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 5:34 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

La ce sala e nunta? Si in ce data, poate trec si eu pe acolo, mai povestim otara.
Despre piese de nunta nu iti pot da sfaturi, pentru ca nu am facut nunti pana acum, si habar n'am cu ce se mananca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 7:15 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

visaton scrie:
Nu am exprimat in mod precis ca sunt cele mai tari piese pentru nunta, ci am dat exemple; nu vad care ar fi motivul sa nu fie conform unei nunti?!

Of, nu ai prins ironia; lasa asa...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 31, 2009 9:05 pm 
Neconectat
User

Am disparut ca am avut ceva treaba cu spartu' prin casa renovari, temopane si nu am fost pe forum.Merci de sfaturi ca nu stiam ce stil de populara merge pe zona alba.Mai caut pe net ceva muzica traiasca dc-ul.Inca nu stiu la ce sala va fii ca numai saptamana asta ce vine discut cu mirii ca vin prin baia mare pe la ceva neamuri.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2