The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 12:45 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: boxe compatibile cu placa audio?
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 5:20 pm 
Neconectat
User

As vrea sa imi cumpar boxele astea de la http://www.itbroker.ro modelul ...

<a href="http://www.itbroker.ro/product_info.php/products_id/26373">http://www.itbroker.ro/product_info.php/products_id/26373</a> Nu sunt sigur daca o sa imi mearga din cauza la placa audio. Am placa audio Creative AUDIGY SE 7.1 dar nu inteleg care e treaba cu 7.1 asta. Adica nu imi merg boxe decat din alea cu 7 sateliti? Sa nu dau banii de pomana daca nu e compatibila. Va multumesc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 5:26 pm 
Neconectat
User

linkul care l-ai pus nu e bun.

daca tu ai o placa 7.1 poti folosi decat iesirea de front pt a-ti pune 2 boxe amplificate
.( presupun ca sunt amplificate pt ca altfel vei avea nevoie de amplificator pt el )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 5:41 pm 
Neconectat
User

Ala e sistem 2.1 daca e linkul corect.Poti seta placa audio pe 2.1 si merge.Placa ca a ta am si eu si o folosesc cu drivere modate de Creative Xi-Fi si se aude mult mai bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 6:15 pm 
Neconectat
User

pai numarul de sateliti iti pleaca din sistem..unitatea aia centrala unde are amp incorporat,unde ai "botoane" :lol: :lol:acolo se leaga satelitii daca e vorba de sistem audio home...nu are treaba cu placa de sunet el isi ia semnalul dintr-o singura iesire..ca de ex cea pt casti
si daca nu e sistem audio si vrei sa pui cv boxe aplificate..e aceiasi chestie..tot dintr-o singura iesire a placii scoti semnal...bine ai diverse setari ale placii..chestii chestii..eu am zis asa in mare si poate pe intelesul tau :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 7:31 pm 
Neconectat
User

danutz654 scrie:
Ala e sistem 2.1 daca e linkul corect.Poti seta placa audio pe 2.1 si merge.Placa ca a ta am si eu si o folosesc cu drivere modate de Creative Xi-Fi si se aude mult mai bine.

multumesc . o sa fac comanda si mai vad eu pe urma.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 7:33 pm 
Neconectat
User

ez-sound scrie:
pai numarul de sateliti iti pleaca din sistem..unitatea aia centrala unde are amp incorporat,unde ai "botoane" :lol: :lol:acolo se leaga satelitii daca e vorba de sistem audio home...nu are treaba cu placa de sunet el isi ia semnalul dintr-o singura iesire..ca de ex cea pt casti
si daca nu e sistem audio si vrei sa pui cv boxe aplificate..e aceiasi chestie..tot dintr-o singura iesire a placii scoti semnal...bine ai diverse setari ale placii..chestii chestii..eu am zis asa in mare si poate pe intelesul tau :lol:

Neneaaa. Dumneavoastra vorbiti si romaneste? :P Inteleg ca o sa le cumpar si daca imi prind urechile in ele tip aici dupa ajutooooor. :) Va multumesc pentru sfaturi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 7:35 pm 
Neconectat
User

nanutza scrie:
linkul care l-ai pus nu e bun.

daca tu ai o placa 7.1 poti folosi decat iesirea de front pt a-ti pune 2 boxe amplificate
.( presupun ca sunt amplificate pt ca altfel vei avea nevoie de amplificator pt el )

Multumesc si dumneavoastra. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 08, 2010 9:01 pm 
Neconectat
User

eu am vorbit destul de romaneste...
ai intrebat care e treaba cu 7.1 ca daca nu cumva merge la ea numai sisteme cu 7 sateliti...ti-am spus ca nr de sateliti nu e dat de placa de sunet ci de sistem...

la fel ti-am spus ca orice ai lua folosesti decat o iesire a placi..am dat ca exemplu iesirea de casti, sigur daca ai calculator asculti cumva muzica...ne avand sistem si vrei sa-ti cumperi am zis casti :lol:

este foarte simplu...nu vad unde iti prinzi urechile,asta daca nu te pui sa desfaci sistemu :lol: :lol:
in fine..daca mai ai probleme mai documenteaza-te :wink: paa

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2