ahammm . . . ok Nexus , cred ca merg pe mana ta dar inaltele sunt putin mai scumpe decat ma asteptam . . .

. . . Cred ca am sa le achizitionez pe bucati ca momentan nu am banii pentru toate , cred ca 4 bucati de WN-15S ar fi prima achizitie . . . dupa aceea urmeaza inaltele . . . In legatura cu amplifurile , DNA , eu folosesc Img Stage Line si sunt multumit de ele . . . functioneaza in conditii extreme . . . acuma depinde si de preturile care le oferiti voi pentru amplifurile ecler . . . daca aveti vreun pret bun poate iau tot de la voi si ampurile!

Ecler este o firma mult mai avansata decat IMG stageline (MONACOR)
preturile le ai aici: http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=616 Mai o mica intrebare . . . ce parere aveti pentru bass : eu am doi basi de 18" Eminence Sigma Pro de 650W/bucata ... si inca doi basi de 15" B&C Speakers 15PS76 de 550W/bucata . . . le atac cu un modul Img Stage Line STA-1800 de 2*900W/4 ohm (in paralel merg cu ele) . . . as face fata cu ele in aer liber . . . am emotii ca nu o sa ma tina bassul si ma fac de ohha!!! ce parere aveti?
pai, configuratia cu 18" amestecat cu 15" nu este cea mai fericita, ar fi fost mai bine daca aveai 4 difuzoare identice.... (utilizarea mai multor tipuri de difuzoare in mai multe tipuri de incinte in acelasi spectru de frecventa va da nastere la annumite anulari in raspuns cauzate de diferentele de faza dintre ele)
ideea ar fi ca ai nevoie sa faci in felul urmator:
cu basii de 18" faci niste planar hornuri (dupa proiectul prezentat aici pe site) Cunoasteti difuzoarele . . . le-ati mai auzit? Va multumesc anticipat . . . Nexus , te rog sa-mi zici si mie cat ar face 4*WN-15S cu tot cu transport pana la Caransebes . . . Facturi dai nu? Ca am nevoie . .
4xWN15S costa 1835LEi aprox, cu tot cu transport
evident ca dam factura si garantie 12 luni