salut... buretele interior a fost montat, buretele pentru fata a ajuns si el DAR PLASA pt fata din cauza unei mesuratori gresite a fost taiata mai mica cu 3 cm, urmeaza ca luni -marti sa vina alte plase la dimensiunile corecte- NU ESTE VINA MEA alcineva din cauza grabei a masurat gresit si eu am trimis comada de plase dupa masuratoarea facuta de respectivu.
poza --
alisyry - driverul se aude extrem ,este adevarat ca eu nu am mai ascultat si alt driver PA dar in comparatie cu ce am avut eu pe incintele cu hp15w (nota 3), BMD750 II ul are nota 10 .
pozele cu ce a iesit in interior nu sunt prea reusite deoarece nu am aparat foto si am facut cu telefonul mobil.
le folosesc in paralel pe un canal la un TA 2400 , aproximativ 900 w rms caci mai mult nu are ta ul .pe celalat canal am basul din poza de mai sus deoocamdata pana vine si fratele lui .
La botezul de pe 15 februarie au fost folosite fara sita de protectie, buretele din fata si nici buretele din interior si parca au lipsa medii , fiind folosite taiate din DCX la 90 hz .
Le-am incercat si fara subwoofer si ca sa se simta basul trebuia sa le tai din cross la 40 hz . Pe data de 28 februarie (daca ii convine omului pretul ) voi avea inca un botez in aceeasi sala unde am avut si pe data de 15 febr , pana atunci vor fi montate si plasele si voi face diferenta intre cum s-au auzit prima oara si acum.
AR trebui schimbat si numele la topic dar nu stiu de unde sa il schimb, daca imi spune cineva cum sa reusesc o sa o fac.
DACA MAI SUNT posesori de incinte cu difuzoare pa si drivere prin ploiesti sau prin imprejurimi SA RIDICE 2 DEGETE poate pot asculta si eu si alt model de difuri/drivere.