The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 8:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 3:28 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Ar fi trebuit sa faceti si un sistem de fixare a driverului.
La greutatea aceea, in cazul unui soc mare ( cauzat de caderea boxei de pe stativ sau similar ) se poate sparge hornul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 3:44 pm 
Neconectat
User

DNA scrie:
Ar fi trebuit sa faceti si un sistem de fixare a driverului.
La greutatea aceea, in cazul unui soc mare ( cauzat de caderea boxei de pe stativ sau similar ) se poate sparge hornul.

i-am facut un sistem de fixare dar nu l-am montat deoarece neavand goarna nu stiam unde "cade" goarna ca sa montez suportul, suportul i l-am pus in icinta urmeaza sa-l monteze el

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 4:17 pm 
Neconectat
Admin
Admin

crexy scrie:

i-am facut un sistem de fixare dar nu l-am montat deoarece neavand goarna nu stiam unde "cade" goarna ca sa montez suportul, suportul i l-am pus in icinta urmeaza sa-l monteze el

Foarte bine ai facut.
Chiar este nevoie la greutatea aceasta.

Sus

Subiectul mesajului: ...
MesajScris: Mie Feb 11, 2009 7:23 pm 
Neconectat
User

da ,am vorbit cu crexy si o sa pun si o ramforsare sub driver. azi mi-am scos piciorul din gips, maine vor ajunge in sfarsit si incintele la mine deci o sa am ce face...automat si poze.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 11, 2009 8:43 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ar trebui schimbat numele la topic... :lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: ...
MesajScris: Mie Feb 18, 2009 7:56 pm 
Neconectat
User

nanutza scrie:
da ,am vorbit cu crexy si o sa pun si o ramforsare sub driver. azi mi-am scos piciorul din gips, maine vor ajunge in sfarsit si incintele la mine deci o sa am ce face...automat si poze.

Greu mai merge cu asamblarea :)

Sus

Subiectul mesajului: ..
MesajScris: Joi Feb 19, 2009 4:40 pm 
Neconectat
User

nu merge greu..boxele sunt deja montate..si au fost si folosite deja la un botez duminica trecuta, maine fac poze cand ajunge si buretele de interior si plasa pt protectie si buretele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 19, 2009 6:40 pm 
Neconectat
User

si cum merg ai bas?
cel mai mult ma intereseaza cum se aude driver-ul?cu ce amplif le incalzesti?

Sus

Subiectul mesajului: ..salut... buretele interior a fost montat, buretele pentru
MesajScris: Dum Feb 22, 2009 1:56 am 
Neconectat
User

salut... buretele interior a fost montat, buretele pentru fata a ajuns si el DAR PLASA pt fata din cauza unei mesuratori gresite a fost taiata mai mica cu 3 cm, urmeaza ca luni -marti sa vina alte plase la dimensiunile corecte- NU ESTE VINA MEA alcineva din cauza grabei a masurat gresit si eu am trimis comada de plase dupa masuratoarea facuta de respectivu.

poza --Imagine

alisyry - driverul se aude extrem ,este adevarat ca eu nu am mai ascultat si alt driver PA dar in comparatie cu ce am avut eu pe incintele cu hp15w (nota 3), BMD750 II ul are nota 10 .
pozele cu ce a iesit in interior nu sunt prea reusite deoarece nu am aparat foto si am facut cu telefonul mobil.
Imagine

Imagine

le folosesc in paralel pe un canal la un TA 2400 , aproximativ 900 w rms caci mai mult nu are ta ul .pe celalat canal am basul din poza de mai sus deoocamdata pana vine si fratele lui .
La botezul de pe 15 februarie au fost folosite fara sita de protectie, buretele din fata si nici buretele din interior si parca au lipsa medii , fiind folosite taiate din DCX la 90 hz .
Le-am incercat si fara subwoofer si ca sa se simta basul trebuia sa le tai din cross la 40 hz . Pe data de 28 februarie (daca ii convine omului pretul ) voi avea inca un botez in aceeasi sala unde am avut si pe data de 15 febr , pana atunci vor fi montate si plasele si voi face diferenta intre cum s-au auzit prima oara si acum.
AR trebui schimbat si numele la topic dar nu stiu de unde sa il schimb, daca imi spune cineva cum sa reusesc o sa o fac.

DACA MAI SUNT posesori de incinte cu difuzoare pa si drivere prin ploiesti sau prin imprejurimi SA RIDICE 2 DEGETE poate pot asculta si eu si alt model de difuri/drivere.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 22, 2009 10:56 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cand dai edit la primul post ai sus in casuta numele la primul post ce poate fi modificat. :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 22, 2009 6:27 pm 
Neconectat
User

Asteptam si noi niste poze cu difuzoarele montate (fara plasa), si tu ne arati niste burete cofrat. :)

Sus

Subiectul mesajului: SN 15 LF + BM-D750 II + PH 2723+ DNA XPRO II
MesajScris: Mar Mar 03, 2009 10:55 pm 
Neconectat
User

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

am curatat boxele ca sa le fac poze si cand am facut pozele am vazut ca s-au albit pe fata din cauza carpei cu care am sters, bine ca vine sita si buretele in fata. In cele 2 locuri de prindere a hornului trebuie sa bag niste holtzsuruburi mai mici inclinate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 03, 2009 11:03 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

man da ce-ai asasinat porturile alea cu suruburule de la picioruse :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 12:18 am 
Neconectat
User

Da cu silicon de bord si i-si revine vopseaua ca albul ala e de la detergentul de pe carpa. 8) Si scoate suruburile si schimba-le sau taie din ele si da cu un pic de vopsea acolo sa nu se vada locul,in rest lux,arata bine boxele,spor la sonorizat :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 05, 2009 9:34 am 
Neconectat
User

Cum se comporta SN-15LF? Ai un termen de comparatie fata de alte modele P.Audio ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2