Dr4g0n scrie:
sistemul tau line array
Nu o sa fie al meu 100 %
O sa fie al
forumistilor vreo 40 % din el, pentru ca hornurile si driverele sunt din banii care i-am castigat din maxuri 2500, cabluri, mufe etc ce le-am vandut pe la forumisti.
O sa fie ceva super simplu, nu stiu daca o sa le folosesc vreodata, dar de un an de zile tot zic ca vreau sa-mi pun in dormitor un line-array si fiind ziua mea de curand am zis ca tre sa-mi fac cadou asa ceva
In principiu m-am gandit 2 x 8" si 1 x 1". Beyma nustiucat de la primu post si selenium dti 2500 16 ohmi.
Punctul de taiere l-as pune la 1300 hz taiat activ cu 24 db. Pe foaie ar fii la 950 de hz, dar noi suntem romani si ne permitem sa sustam umpic.
Difuzoarele de 8" o sa le pun intr-un unghi in topuri astfel incat inaltimea lui sa fie cat cea a hornului.
Pe foaie, cu alea 2 difuzoare in 30 de litrii ar trebui sa am un f3 la 80 de hz, dar in realitate ar trbui sa masuram. Poate o sa se decida odata sharky sa-si cumpere microfonul de masurat

si sa pot face rost de o camera anecoica mai mica din cluj ca de cea de la suceava chiar n-am cum
Nu am planificat sa termin cat de repede proiectul... asa ca nustiu cand o sa mai dau un up cu chestii noi.