The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 10, 2025 8:54 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 13, 2008 7:52 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

topicul asta va lua sfarsit atunci cand se va testa cele 2 amplificatoare in cauza in regim similar. Multe afirmatii, multe critici si jigniri, dar nimeni nu pune concret la bataie cele 2 amplificatoare. Mergeti, le masurati si apoi discutam rezultatele :) Asa mi se pare cel mai corect.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 14, 2008 1:13 am 
degeba , n`ai cu cine domne`

evil tot timpu` a sustinut ca ce are e le cel mai bun si nu exista altceva mai bun

oricum ar fii, fidek vs. t`amp = c@c@t aman2 sunt aceasi clasa de 2 LEI

daca era sa comparati Ecler cu Crown intelegeam de ce va agitati, dar asa nu vad rostul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 14, 2008 3:38 am 
Dr4g0n scrie:
daca era sa comparati Ecler cu Crown intelegeam de ce va agitati, dar asa nu vad rostul

In trecut alegeam Crown, acuma as alege oricand Ecler :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 14, 2008 8:30 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ce te-a convertit?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 14, 2008 1:09 pm 
Progresele de-a lungul anilor + ce-am mai vazut cu ochii mei in ultima vreme.

De 3 zile in baia mare, iar sunt 4 xpa-uri 5000 ce merg in 2 ohm stereo... si tot merg, tot merg, merg... si or mai merge o vreme buna. :lol: 4 boxe din astea http://www.jblpro.com/JRX/JRX125.htm pe cate un xpa5000

Sistem facut de Injinerii din Ungaria de la reflexsound.hu. Caca-te pe ei injinerii vietii.

E, mai au un procesor Ecler da-i inutil. Amplifurile ajung in clip, prot cand semnalul e verde pe procesor.

Eu stau si ma mir cum unii useri stau cu morcovu-n fund cand ating xpa-ul putin pe clip ca Doamne fereste li se strica ampliful si altii care-i doare-n cot de amplifuri ca nu-s ale lor, le dau pana peste limita imaginabila si nu cedeaza.

p.s.

Nu m-am convertit, recunosc o scula buna oricand. :wink:

p.s.s.

La crown, Mircea, n-ai ce comenta de Macrotech. Daca seria respectiva nu si-a demonstrat "valoarea" de-a lungul anilor la capitolul Amplificatoare pro-audio...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 14, 2008 5:24 pm 
Neconectat
User

alexu_0687w scrie:
si inca ceva: crown ,ev,dynacord intradevar scule de kk ca aia au urechi de tabla de costa ata 1 boxa dea lor ............nasol..........
multe salutari priutenilor

Eu, impreuna cu multi alti useri de pe forumul asta si cred ca si de prin vecini o sa te incinerez pentru afirmatia asta.

P.S. Ce iti mai fac scovergile alea de scannere Martin? 8) Au mai ruginit putin?

Sus

Subiectul mesajului: Re: cds
MesajScris: Dum Sep 14, 2008 5:33 pm 
Neconectat
User

. scrie:
nu suna bine behringer.....oriunde l-ai pune e prost...

In privinta marcii Behringer ai dreptate partial, dar acel DCX este o bijuterie, pentru banii lui si daca ai cap sa il reglezi iese un suent foarte bun, dar ce sa vorbesc cu tine de DSP-uri si alte prostii :roll: .

. scrie:
nu suna bine bph...

Ma pe bune, tu cred ca bei apa cu prea mult clor...sau nu..ma ierti(in genunchi) ca ai urechi ultra performante...fata de noi cei obisnuiti.

. scrie:
o sa am fx 20....
pana atunci ramaneti pe frecventa....
Asta poate cand o sa imi iau eu line array L'acoustic, vei spune ce naiba mai e si ala :lol: .

. scrie:
car cat carati si voi si iau de 8 ori mai multi bani :twisted: :twisted: :twisted:
ms frumos...cand o sa ne vine crossoverul adevarat o sa facem comparatia....

Cine ti-a introdus in cap cu forta iluzia asta? Mda..de zile ale politistilor si mici party-uri in padure ne-am saturat cu totii.

Revenind la lupta dintre cele doua amplifuri, eu le consider amplificatoare excelente in clasa lor, avand in vedere ca le-am si folosit de foarte multe ori.

P.S. Domnu' Evil sa stii ca Alto Macro crapa ca painea calda :wink: Daca vei fi baiat destept, nu iti vei lua.

Sus

Subiectul mesajului: fdhgd
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 12:12 pm 
parakiosu macar eu fac petreceri de oameni nu de copii sau de avortoni de astia care sau trezit barbati peste noapte...\
adi ce sa zic despre tine....apa...aeru si fraieru....si din ultima categorie nu ducem lipsa...cred ca se vede .....
ce sa zic de t-amp un amplificator mai bun ca fidek si ca tapco ,,,poate si ca seria noua de la ......
crossover behnriger ...suna prost chiar si procesat la maxim...
dynacord...scule simple cu sunet foarte bun...
bph e o boxa de gramada''suna daca le aduni''
nu te poti duce la o nunta cu maldaru de boxe ca e de prost gust si obositor..mai ales dimineata....intel cred ca stie ce inseamna sa cari un bass.
cat despre sonorizari in padure..gandestete ca a fost ceva organizat pe tara de cel mai tare club de motociclisti din lume...
politai..atata timp cat nu ma supara e ok ...sunt si ei oameni la urma urmei...plus ca merge si banul lor,sau ce credeti ca nu are serie???.
bafta si acu mergeti la nani cei care visati cu ochii deschisi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 12:56 pm 
Neconectat
User

evil - uite asa dai dovada de ce fel de "domn" esti
eu nu am nimic cu tine dar atitudinea ta e total gresita
de ce nu vrei sa intelegi ca nu esti tu ala care stie tot - sa iti dau si exemple

aveai o impresie fff proasta de Paudio - ca-s rahaturi, etc etc .... si dupa ce ai asistat la o sonorizare facuta cu asa ceva, si apoi ai vazut si un SD, ti-ai schimbat parerea
de ce nu vrei sa intelegi ca si in alte chestii poate fi la fel ?
de ce ai mentalitate de copil si mergi pe fixuri ?
o scula buna nu suna bine daca nu e cineva cu un bagaj mare de cunostinte care sa o exploateze calumea

si cat despre Fidek, T-amp, bph, etc etc - mi se rupe de orice comparatie
eu is multumit cu ce scule defilez si imi fac treaba cu ele
eu nu fac asta for a living - o fac din pasiune si ca sa mai fac un bani sa-mi usurez viata in facultate, ca dupa ce termin nu cred ca o sa mai am timp de jucarii si o sa-mi ocup timpul cu treburi serioase

te rog sa incetezi cu atitudinea asta de mare boss - nu d`alta da` te iau baietii pe aici la bani marunti si te faci de ras ..... si nu vreau sa-mi fie rusine ca suntem con-oraseni

cam atat am avut de spus
te salut cu respect !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 2:28 pm 
Neconectat
User

La o nunta nu are rost sa mergi cu un bandpass.

Eu chiar nu inteleg un lucru ( ma refer la ce gen evil sau alex - mare maestru din sat fara nume netrecut pe harta ): ce e asa de greu de inteles ca boxele de tip horn ( goarna, i.e. bph ) nu sunt pt nunti, botezuri, cununii si alte minuni dinastea ? Sunt pt concerte ( evenimente ca sa fiu in pas cu moda ) unde iti trebuie directivitate si nivel sonor mare cu putere cat mai mica ? Eu inca nu am auzit de nimeni sa faca nunta cu hornuri 1850 pt ca nu are nevoie de asa ceva...Dar in schimb la un concert in aer liber unde vin peste 5000 de persoane daca te duci cu 4 bassreflexuri te cam faci de rusine comparativ cu 4 1850 nu ? :roll: ( bine, deja vb de cate 4 pe o parte si 4 in fata scenei :D )

Sus

Subiectul mesajului: fdfd
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 3:04 pm 
pai era vorba de amplificari...
nu de boxe..
p-audio in continuare nu sunt ferm convins de ce poate sa faca...
in turma si magurile suna...
pot zice ca suna bine p-audio cand le vad la aplicatii live cu formatie pe scule si mixat si masterizat corespunzator...
sd18 el mi-a placut ce ascunde sub capota....bobina si constructia conului...alte elemente..
de auzit nu am auzit cum se aude decat pus pe un amplificator de 2 w pt a vedea daca e perfect centrat...
singurile chestii care intradevar sunt driverele wn d 63 cu filtrele bennic..
aici sunt femr convins ca suna mai ales ca sunt posesor de asa ceva...
din cate stiu eu satu fara nume e iasi...si noi sa fim sanatosi ca e la fel in toata tara...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 5:21 pm 
Radu scrie:
Eu inca nu am auzit de nimeni sa faca nunta cu hornuri 1850 pt ca nu are nevoie de asa ceva.

Stiu eu :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 6:10 pm 
Neconectat
User

am sonorizat eu cateva evenimente

nunta lui Cici de la Sistem

Imagine
Imagine

serenada in aer liber , inainte cu o zi de banchet

Imagine
Imagine

banchet

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 7:04 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

cum suna 1850-urile despartite?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 7:10 pm 
Neconectat
User

Ok, imi retrag cvintele :lol: :lol: :lol:

De cruiozitate, bassreflexul nu era bun acolo ?

Alea sunt coaxiale de 12" cu 2" ? :lol: :lol: :lol:

@evil intr-adevar era vorb despre ampuri, dar tu ai pomenti de bph... :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2