Fechete ionut scrie:
sal. vreau sa stiu daca exista diferenta mare intre e15-200s si hp15w. din toate punctele de vedere ma refer.. daca ii sa fac 2 woofere, intre un reflex cu e15-200s si un band pass de ord 4 cu hp15w care ar suna mai tare?:) am inteles ca in e15 pot baga 300 W realx iar in hp15w pot baga 250 relax ( cu crossover bineinteles). mersi
cu ce fel de woofer echipat cu un hp15w as obtine mai bune performante decat un woofer echipat cu un e15-200s. reflexul da " randamentul cel mai mic " ? iar cel mai bun hornul? band pass 6,4th? sau depinde la ce il folosesc? mersi

scuze pt stresul pe care il fac

dar cu cat stiu mai multe, is mai informat cu atata o sa fac alegerea cea mai buna . Mersi inca odata
1. E15-200S face parte dintr-o serie mai avansata decat hp-15W (se poate observa din parametrii)
2. Va suna mai tare un bassreflex cu E15-200S decat un bandpass cu hp-15W (aprox 2 dB) insa bandpass-ul va cobora mai jos intr-o incinta mai compacta (personal prefer sa am o boxa mica cu putina pierdere de performanta decat vreun animal de carat )
3. In cazul tau hornul nu este o optiune deoarece difuzoarele in cauza nu pot functiona corect in incinte horn loaded (Motor magnetic neproeiectat pt aceasta aplicatie)