mai ce-mi plac disctutii interminabile despre cum putem inventa apa calda
Sharky a fost singurul care mi-a placut apropos de comentarii...
dupa parerea mea pe langa faptul ca mi se pare o idee tampita si ineficienta dar in primul rand tampita, nu ai sa obtii decat o magaoaie mare si ineficienta sau o magaoaie gigantica si eficienta... din ce puncte de vedere urmeaza sa descoperi singur... sau ma rog acel cineva pe care il mananca in dos...
nu trebuie sa ai 10 de ani de dat in strachini ca sa spui ca poti in sfarsit calca drept

... nu totul e sa faci un dulap... sa-i frigi 5 difuzoare si sa-i dai blana... sa vezi de suna... daca nu intelegi unde bat te rog nu te osteni... nu raspund omului ce nu stie din prima sa vorbeasca
aa si sa nu mai zic de filtre pasive la 200 Hz... ma rog poate acuma o data cu perioada pascala mai apucam vreo minune si face cineva asa ceva care sa mai fie pe de-asupra si eficient... cred ca s-ar bate toate firmele de top pe concept...
15' + 1,5' incinta separata... cu filtru pasiv... 18' incinta separata filtrat activ... fullrange-ul sau daca se insista hornul se poate folosi si separat...
cat despre tipul care vrea insistent magaoaia aia cu nspe mii de difuzoare... spun atat: daca ar fi un prieten de-ai mei care sa-mi ceara asa ceva, i-as cita fragmentul care incepe cu "amice..."
in incheiere va doresc o seara faina si minte... nu mai bateti campii cu polemici... desi tare ma indoiesc ca se va intimpla asta vreodata dar na... poate reusim vreodata sa discutam concepte noi pe forum... ca asa ca sa reinventam apa calda...