Nu vreau sa ma bag aiurea.. dar fiind dj am pus cam pe tot ce are pioneer in oferta

... si mai toate playerele au un lock pentru a preveni un eject precoce

.. cmx 3000 .. d-asta am eu la locul de munca.. de vreo 1 an il folosesc si pot sa zic ca are si plusuri si minusuri.. de ex.. partea de loop e in regula .. adica sta pe loop.. are scratch dar cam idiot implementat.. adica fuge de unde il pui .. singura sansa e sa dai pe wide +- 100 si dai la minus .. maxim ...si play. doar asa merge un scratch acceptabil.. oricum, la un backspin normal nu ai de ce sa ai probleme. De mixat pe ele e floare la ureche.. vorbesc din experienta.. boootleguri pe toata durata piesei se pot face super bine si usor .. plecand de la ideea ca sunt piesele facute pro si nu pe genunchi . Cea mai mare problema la el e ca citeste prost.. se mai blocheaza si de obicei in primele 30 de secunde.. eu las piesele sa cante minim 30 sec inainte sa le dau pe sala .. mi se intampla sa cante si apoi .. SILENCE.. si nu melodia

de mentionat ca am incercat toate tipurile de cduri.. am mapa foarte pestrita din pct asta de vedere.. deci.. ele nu sar .. se blocheaza complet.. plus ca de 2-3 luni cablul care conecteaza cele doua corpuri are o prb si imi sare bpm de parca se joaca cineva la el... oscileaza pana misti cablul cu 5-7 pini sau cat are el..
Cdj 400 as vrea sa imi iau in viitorul apropiat.. sau 2 mk2 sh..