The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 19, 2025 3:52 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 3:32 am 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:
e na de cand iti place tie Denon

Nu-mi plac playerele tale , sau denon in general ( design )
Cu asta de rack sta altfel situatia , chiar imi place designul. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 10:36 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Parakiosu2 scrie:
nexus3 scrie:
da o privire pe la Pioneer CDJ400

merita banii

sistemul de la jog e optic, nu ca la celelalte vechi

Mircea nu vreau sa te jignesc si nu vreau sa jignesc firma pioneer care face super cdj-uri.Dar crede-ma ca cdj 400 e doar o gluma proasta.

E o jucarie.Bine ca are 6 moduri de lighting ca ma intereseaza pe mine cum se aprinde jogul.M-am jucat cu 2 bucati vreo 2 saptamani si sunt varza.nici macar ca design nu se compara nici macar nu numark

sincer, m-a interesat in special ce este sub capota.
Nu sunt Dj

tinand cont ca este f asemanator cu CDJ200, nu vad de ce ar fi mai prost

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:20 am 
Este un fel de CDJ 1000 dar cu multe lipsuri si desing prost.Parca e facut deturci.uita-te ce prestanta are cdj 1000 si cum apata panara asta de cdj 400.inafara de portul usb nu vad nimic interesand la el.

O alta chestie care nu o suport la nici un pioneer:daca apesi pe eject in timp ce play e ON iti scoate cd-ul afara si te faci de cacao.

Pana si saraci de la numark au introdus functia lu denon care nu permite eject decat in cue mod sau pause :lol: respect pioneer si fraielor care cumpara un player care costa efectiv 200 de euro piesele si 1000 brandul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:40 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

pai, comparam mere cu portocale

CDj-400 este menit sa inlocuiasca CD100 & 200

comparatia cu CDJ1000 e nedreapta

personal prefer CDJ800 dar sunt cam scumpele pt incepatori

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 11:58 am 
nexus3 scrie:
pai, comparam mere cu portocale

CDj-400 este menit sa inlocuiasca CD100 & 200

comparatia cu CDJ1000 e nedreapta

personal prefer CDJ800 dar sunt cam scumpele pt incepatori

Scuze Mircea dar nue faccut sa inlocuiasca cdj 100 si 200.E scos pe piata si laudat de ei cel putin la nivelul lui cdj 1000.daca ai fost atent la preturi ,inainte de lansarea in europa in sua era 1500 de delori.Dupa 2 saptamani sa la lansat si in europa la 600 de euro.de ce?care crezi tu ca e explicatia.

PS:daca ai drum prin bucuresti te invit sa te joci cu ele sa vezi ca is de tot cacatul.Nici maca design-ul nu imi place ca e facut puieril si nu vad de ce a facut pioneer acest compromis.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 1:49 pm 
Neconectat
User

Nu vreau sa ma bag aiurea.. dar fiind dj am pus cam pe tot ce are pioneer in oferta :)... si mai toate playerele au un lock pentru a preveni un eject precoce :D .. cmx 3000 .. d-asta am eu la locul de munca.. de vreo 1 an il folosesc si pot sa zic ca are si plusuri si minusuri.. de ex.. partea de loop e in regula .. adica sta pe loop.. are scratch dar cam idiot implementat.. adica fuge de unde il pui .. singura sansa e sa dai pe wide +- 100 si dai la minus .. maxim ...si play. doar asa merge un scratch acceptabil.. oricum, la un backspin normal nu ai de ce sa ai probleme. De mixat pe ele e floare la ureche.. vorbesc din experienta.. boootleguri pe toata durata piesei se pot face super bine si usor .. plecand de la ideea ca sunt piesele facute pro si nu pe genunchi . Cea mai mare problema la el e ca citeste prost.. se mai blocheaza si de obicei in primele 30 de secunde.. eu las piesele sa cante minim 30 sec inainte sa le dau pe sala .. mi se intampla sa cante si apoi .. SILENCE.. si nu melodia :P de mentionat ca am incercat toate tipurile de cduri.. am mapa foarte pestrita din pct asta de vedere.. deci.. ele nu sar .. se blocheaza complet.. plus ca de 2-3 luni cablul care conecteaza cele doua corpuri are o prb si imi sare bpm de parca se joaca cineva la el... oscileaza pana misti cablul cu 5-7 pini sau cat are el..
Cdj 400 as vrea sa imi iau in viitorul apropiat.. sau 2 mk2 sh.. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 7:00 pm 
xeon scrie:
Nu vreau sa ma bag aiurea.. dar fiind dj am pus cam pe tot ce are pioneer in oferta :)... si mai toate playerele au un lock pentru a preveni un eject precoce :D .. cmx 3000 .. d-asta am eu la locul de munca.. de vreo 1 an il folosesc si pot sa zic ca are si plusuri si minusuri.. de ex.. partea de loop e in regula .. adica sta pe loop.. are scratch dar cam idiot implementat.. adica fuge de unde il pui .. singura sansa e sa dai pe wide +- 100 si dai la minus .. maxim ...si play. doar asa merge un scratch acceptabil.. oricum, la un backspin normal nu ai de ce sa ai probleme. De mixat pe ele e floare la ureche.. vorbesc din experienta.. boootleguri pe toata durata piesei se pot face super bine si usor .. plecand de la ideea ca sunt piesele facute pro si nu pe genunchi . Cea mai mare problema la el e ca citeste prost.. se mai blocheaza si de obicei in primele 30 de secunde.. eu las piesele sa cante minim 30 sec inainte sa le dau pe sala .. mi se intampla sa cante si apoi .. SILENCE.. si nu melodia :P de mentionat ca am incercat toate tipurile de cduri.. am mapa foarte pestrita din pct asta de vedere.. deci.. ele nu sar .. se blocheaza complet.. plus ca de 2-3 luni cablul care conecteaza cele doua corpuri are o prb si imi sare bpm de parca se joaca cineva la el... oscileaza pana misti cablul cu 5-7 pini sau cat are el..

That`s PIONEER :roll: :lol:

No coment

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 7:10 pm 
Parakiosu2 scrie:
xeon scrie:

That`s PIONEER :roll: :lol:

No coment

stai linistit parakiosule, ca si denoanele tale nu citeau niste cd-uri.

ce m-a distrat foarte tare la denoane erau butoanele de CUE si PLAY din cauciuc masiv. in loc sa fie asa subtire ca la pioneer pt un control mai bun.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 10:00 pm 
adircf scrie:

stai linistit parakiosule, ca si denoanele tale nu citeau niste cd-uri.

ce m-a distrat foarte tare la denoane erau butoanele de CUE si PLAY din cauciuc masiv. in loc sa fie asa subtire ca la pioneer pt un control mai bun.

Stii tu ceva dar nu stii bine.citeste foarte bine toate felurile de cd-uri CDA si MP3.problema este la unele melodii care Sunt VBR ca nu merg ceva effect.Da in rest mere orice functie.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2