stefanev scrie:
Dr4g0n scrie:
e behringer..... e clar cat de "bun e"
eu am consola de mixaj de 24 de canale de la Behringer (model MX2442). O folosesc zilnic si ocazional la show-uri. Si iti spun eu ca nu sfaraie niciun potentiometru, se misca foarte foarte usor. Pentru pretul pe care il platesti trebuie sa fii foarte multumit. De asemenea mai am un crossover CX3400 tot de la Behringer ... si despre asta cuvinte de lauda.
Sincer daca as avea bani, as incerca asta pentrru DJ:
http://www.behringer.com/DDM4000/?lang=ENGStefane, la crossovere nu am nimic de comentat acolo da sunt bune ca pret si ce stiu sa faca
La mixere in schimb si puteri , boxe , si restul ce mai fac ei nu mi-as lua nimic !! cine vrea sa isi cumpre sa faca sonorizari "profesionale" cu Berry , eu nu ma risc , mai bine stiu ca mai stau o luna - 2luni si strang bani si i-au ceva calumea decat sa i-au Berry
e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni
la puteri si boxe nici eu nu m-as baga, dar sunt si mixere bunicele daca iei in vedere pretul. Este adevarat ca sunt probleme cu faderele in special la mixerele de DJ. Ai dreptate ca daca te ocupi de sonorizari si vrei sa fii pro, mai strangi bani, dar daca faci ocazional sonorizari si stii cum sa il intretii in rest... este Ok.
PS: si sa stii ca si alte scule in afara de Behringer te pot lasa cand ti-e lumea mai draga... altfel de ce mai sunt service-urile ?