The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 19, 2025 3:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 10:00 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Dr4g0n scrie:
stefanev scrie:
Dr4g0n scrie:
e behringer..... e clar cat de "bun e"

eu am consola de mixaj de 24 de canale de la Behringer (model MX2442). O folosesc zilnic si ocazional la show-uri. Si iti spun eu ca nu sfaraie niciun potentiometru, se misca foarte foarte usor. Pentru pretul pe care il platesti trebuie sa fii foarte multumit. De asemenea mai am un crossover CX3400 tot de la Behringer ... si despre asta cuvinte de lauda.

Sincer daca as avea bani, as incerca asta pentrru DJ:
http://www.behringer.com/DDM4000/?lang=ENG

Stefane, la crossovere nu am nimic de comentat acolo da sunt bune ca pret si ce stiu sa faca

La mixere in schimb si puteri , boxe , si restul ce mai fac ei nu mi-as lua nimic !! cine vrea sa isi cumpre sa faca sonorizari "profesionale" cu Berry , eu nu ma risc , mai bine stiu ca mai stau o luna - 2luni si strang bani si i-au ceva calumea decat sa i-au Berry

e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni

la puteri si boxe nici eu nu m-as baga, dar sunt si mixere bunicele daca iei in vedere pretul. Este adevarat ca sunt probleme cu faderele in special la mixerele de DJ. Ai dreptate ca daca te ocupi de sonorizari si vrei sa fii pro, mai strangi bani, dar daca faci ocazional sonorizari si stii cum sa il intretii in rest... este Ok.
PS: si sa stii ca si alte scule in afara de Behringer te pot lasa cand ti-e lumea mai draga... altfel de ce mai sunt service-urile ? :D

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 10:43 pm 
am facut un rewiev la berry pmh 3000. daca nu gasesti iti dau linkul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 28, 2008 11:52 pm 
Neconectat
User

dj tamponica scrie:
nu scrie pe nici un site pe cati ohmi sunt cei 2x300 de la pmp3000 sau 2x400 de la pmh5000. ai fi super daca miar misca 2 sateliti, dar nu cred

Acum nu mai am PMH 5000 am PMP 5000 dar si PMH cu 2X400 pe 4 ohmi misca bine 2 boxe cu difuzoare eminence de 400W bucata. Raman la parearea ca isi face toti banii mai ales daca esti la inceput si nu iti permiti o marca de top. Cu PMH 5000 am sonorizat peste 100 de evenimente(nunti, botezuri,majorate, concerte, etc) si nu m-au lasat decat 2 fader-e, respectiv cel mono de pe canalul 3 si cel stereo de pe 13-14, nu au murit de tot dar faceau figuri. Credeti-ma am fost la un concert in aer liber nu mai stiu exact cu ce trupa si mi-au zis cativa:"ce misto suna mixer-ul asta, ce e Mackie?"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 2:40 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

samsungaer scrie:
dj tamponica scrie:
nu scrie pe nici un site pe cati ohmi sunt cei 2x300 de la pmp3000 sau 2x400 de la pmh5000. ai fi super daca miar misca 2 sateliti, dar nu cred

Acum nu mai am PMH 5000 am PMP 5000 dar si PMH cu 2X400 pe 4 ohmi misca bine 2 boxe cu difuzoare eminence de 400W bucata. Raman la parearea ca isi face toti banii mai ales daca esti la inceput si nu iti permiti o marca de top. Cu PMH 5000 am sonorizat peste 100 de evenimente(nunti, botezuri,majorate, concerte, etc) si nu m-au lasat decat 2 fader-e, respectiv cel mono de pe canalul 3 si cel stereo de pe 13-14, nu au murit de tot dar faceau figuri. Credeti-ma am fost la un concert in aer liber nu mai stiu exact cu ce trupa si mi-au zis cativa:"ce misto suna mixer-ul asta, ce e Mackie?"

Ce diferente notabile sunt intre PMH 5000 si PMP 5000 in afara de culoare?

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 2:45 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

vezi doamne componente mai de calitate.
exact aceeasi diferenta intre seriile Ub si XENYX de la berry.
sincer nu vad nici o diferenta intre ub si xenyx inafara de culoare, vorba ta.
cu pmp nu am lucrat. in schimb m-am jucat cu un pmh3000 si nu e chiar de aruncat ..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 2:55 pm 
Neconectat
User

Cred ca are un transformator putin mai tare (2X600) dar de la 80% din putere incepe sa distorsioneze, deci tot 2X400W are asa ca nu e nici o diferenta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 9:17 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

asa ma gandeam si eu.... tare as vrea sa le vad pe ambele desfacute :D

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 30, 2008 9:38 pm 
Neconectat
User

ar fi frumos ca pmp sau pmh sa duca 2 sateliti (kappa 15a de 450w + pad52) , dar nu cred :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 10, 2008 5:17 pm 
Neconectat
User

am gasit azi o alternativa pt behringer ca spuneati sa se strica repede ca nus bune piesele. de PHONIC AM 642D ce ziceti?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2