The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 4:46 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 12:00 pm 
adi_0206 scrie:
nu chiar distorsiunile ..... ci frecventele joase

acuma daca are o panta de 6 db de pe la 9 Khz nu prea o sa fie asa pericol. pericol o sa fie daca baga thd, daca satureaza ampliful cu bass si intra thdul in driverul prost filtrat. stii si tu astea. :wink:

asta imi aduce aminte de tineretea ema cu ying ciung cand aveam la inalte kick din cauza filtrajului cu un condensator. nu stiam de ce pusca inaltele. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 12:36 pm 
Neconectat
User

voi merge cu bassul pe zero sau chiar pe minus pt ca am alt amplif separat pt subwooferi :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 1:04 pm 
Neconectat
User

Atunci nu ai de ce sa-ti faci griji 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 1:30 pm 
Neconectat
User

atenuare pui cu L pad

Ultima oară modificat de Sharky pe Vin Apr 10, 2009 11:48 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 4:32 pm 
TeCkToNik scrie:
cum ii pun atenuare? pai am un BEHRINGER A 500 care cica are 2x300 w in 4 ohmi si 2x160 w in 8 ohmi.

eu nu as avea curaj sa merg la sonorizari cu asa amplif :D nici cu cele mai bune filtre (cu protectii, atenuare si o panta de 24db) pe inalte

Spor la ARS driverele :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 5:16 pm 
Neconectat
User

asa ca chestie daca nu aveai in momentul asta boxele cum faceai sonorizarea? nu poti astepta ceva timp macar nu arunca banii pe fereastra(in caz ca se ard driverele) si cumpara/fa-ti filtre calumea cu protectii :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 5:47 pm 
Neconectat
User

pai mam hotarat si am renuntat la sonorizare.... am mai ars odata un driver tot dn aceasta cauza ca nu aveam filtre cum trebuie si nu vreau sa patesc la fel. va multumesc pt pareri si miati fost de mare ajutor :D daca nu faceam acest topic si nu ma-ti fi indrumat eu mas fi dus la sonorizare si poate as fi ars vreun driver.... :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 9:50 pm 
pe viitor ai putea sa iti schimbi si amplificatorul ala , e FOARTE SLAB pt sonorizari , cu tot cu filtre si cred ca arzi driverele :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 10:05 pm 
Neconectat
User

ampliful nu este al meu e al unui prieten.... stiu ca e pocnitoare dar cat de cat acolo merge decat deloc. eu ca amplif acasa am un pioneer a-616 mark 2 hi-fi care sunt f multumit de el :D iam zis si lui sal dea dar.... el zice ca e bun :lol: treaba lui :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 10:07 pm 
TeCkToNik scrie:
ampliful nu este al meu e al unui prieten.... stiu ca e pocnitoare dar cat de cat acolo merge decat deloc. eu ca amplif acasa am un pioneer a-616 mark 2 hi-fi care sunt f multumit de el :D iam zis si lui sal dea dar.... el zice ca e bun :lol: treaba lui :)

nu te mai duce la sonorizari cu HI-fi sau amplifuri subnutrite ca o sa te faci de rahat cand iti crapa un driver sau ampliful

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 10:09 pm 
Neconectat
User

am zis ca il am acasa.... nu fac sonorizari cu el doame fereste :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 18, 2008 10:12 pm 
TeCkToNik scrie:
am zis ca il am acasa.... nu fac sonorizari cu el doame fereste :lol:

am inteles ca il ai acasa , eu ti-am dat un sfat sa nu te duci la sonorizari cu asa ceva sau cu Behringerul ala ca o sa te faci de cacao cand iti crapa inaltele sau ampliful , mai sus ziceai ca vroiai sa mergi la o sonorizare, si foarte bine ai facut ca nu ai mai fost :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2