Pai nu ma multumeste pt ca bass-ul ala mai jos il are f atenuat. Deci satelit e clar ca merge (chiar f tare si bine) , ar merge si ca satelit dar numai acolo unde nu e nevoie de bass jos. Pt basi sanatosi nu cred ca este bun WN-15S.
Opinia asta mi-am format-o doar din simulare si nu din practica. Oricum din cate am inteles simularile sunt destul de aproape de realitate.
Uite facand o comparatie intre C15-400B si WN-15S pt ca ambele sunt de 15'' , fac cam aceeasi galagie la puterea maxima , au cam acelasi pretz, au motorul magnetic cam de aceeasi putere (urmarind factorul BL)etc.
C15-400B coboara mai bine in frecventa dar are spl mai mic , in comparatie cu WN-15S care urla mai tare la aceeasi putere dar nu mai coboara asa de eficient.
La acelasi pretz nu poti avea si bass jos si sensibilitate mare - la ceva trebuie sa renunti , la wn-15s s-a marit spl-ul in defavoarea reaspunsului la bass , pe cand la c15-400b e invers.
Multi poate vor ramane masca daca vor auzi wn-15s poate doar din cauza nivelului sonor ridicat , insa daca ar auzi o boxa chiar si FL cu c15-400b la maxim vor ramane masca si din cauza nivelului sonor dar si din cauza cantitatii de bass de ala mai greu.
Bineinteles va conta si pe ce muzica ''vor ramane masca''

, ca daca va fi pusa doar populara nu prea cred ca se va simti vreo diferenta intre boxele cu wn-15s si cele cu c15-400b.
In concluzie : fiecare difuzor cu destinatia sa. Sau ... asta e parerea mea....