adircf scrie:
completreaza0ti locatia corecta

pai eu sunt localizat acasa
[quote="adircf"]Hp-ul coboara suficient de jos in 85 litri. Daca chiar vrea sa coboare si mai jos lasa rezonatoarele putin mai lungi. Nu cred ca sunt diferente audibile intre cele 2 proiecte.
Varianta mai compacta este intotdeauna mai avantajoasa. In special daca nu are nimic de pierdut, numai de castigat Wink Ocupa mai putin loc prin camera, vor fi mai usor de mutat/transportat (ca tot le va scoate el din casa), vor fi mai usor de pus pe suporti, etc . Chiar si ale mele sunt putin incomod de voluminoase...
Si mai se intampla chestia aia ca tre sa le duci vreodata undeva si sa zici "vai ce bine era daca le faceam putin mai mici sa incapa in portbagaj" Laughing [quote]
O sa o fac pe cea compacta , pentru ca si-asa am numai fire si balarii si cable in camera....O sa fac rezonatoarele mai lungi , dar mai intai tre sa stiu ce sunt alea

. Nui problem: Sunt sigur ca haspeele o sa coboare mai jos in frecventa decat televizorul meu sanyo de 10w chinezesti.

Deja incep sa uit vremurile cand aveam 2 planare cu difuri de 18 in casa:(

:( long time ago . Televizoarele din toate camerele turbau , vedeam numai fetze mov.la teve

). AZI ma oftica vecinu care sta langa mine. Face galagie mai mare decat tv-ul meu cu o boxa de8 inci de la o combina aiwa scoasa in geam .... Hai cu maneauua

. Intro zi o sa scot televizorul in geam si o sa ii dau din mixer pana la +7db ...poate imi ia tata unu mai puternic

. . . .