Un amplif de putere mare se merita sa iei orice sistem ai alege.
Poti sa reduci costurile la el alegand biamplificarea pt sateliti.
Pt inalte banuiesc ca iti ajunge un amp de 50W care il poti face si cu 2 lm3886 puse in paralel iar pt wofere un amplif in clasa D de 200W
In cazul in care iti mai cumperi niste sateliti apoi ii vei lega in paralel pe iesiri.
Mai ai nevoie de un crossover, si de un filtru pasiv pe tweetere(pt orice eventualitate)
Pt subwoofer faci tot ceva in clasa D dar de putere mai mare(depinde mult de ce sub vei folosi)
Costurile pieselor pt amplifuri se invart pe la 10mil, mai pui vreo 4 milioane costurile materialelor (pal/mdf/osb,mocheta,mufe,cablaraie) pe care le iei de la rompal unde ti le si taie.
REstul banilor iti raman de difuzoare.
Nu lua asta ca pe o oferta, doar asa ca si un sfat despre cum sa iesi mai ieftin. De ajutat te ajut cu lipitul bucatilor de pal, montare difurilor, mufelor..etc si cu construitul amplificatoarelor.
Nu am cum sa iti spun preturi exacte pt ca stiu destul de putine despre
ce vrei sa faci exact (configuratia sistemului, cum, cu cine si cu ce vei cara boxele, care e sursa de semnal etc etc) si decat sa iti trantesc o oferta de genul 2x400W/4ohmi 10 milioane si 2 boxe cu bas de 15 10mil mai bine ma abtin decat sa ma injuri dupa aia ca te-ai ales cu niste dulapuri care abia incap in masina si iti rup spatele daca nu esti halterofil.
La amplifuri le dam noi o forja buna la scoala pe banii statului

cat timp vrei tu.
Manopera va fi binenteles in functie de cat voi avea eu de lucru, dar cum nu stiu exact ce e de facut .......
Un inconvenient ar fi ca va trebui sa ma ajuti sa iti car boxele la tine acasa...
daca esti interesat da-mi un mesaj sa imi fac timp si planuim noi ceva cat mai puternic si cat mai fiabil ce se poate obtine din bugetul alocat.
Pe mess nu prea are rost sa vb detalii deoarece mi se pare pierdere de vreme. O discutie de la om la om de 2 ore face cat o luna de clampanit pe messenger si postat pe forum.
bafta in sesiune..(sau minune

.. dupa caz)...eu nici nu vreau sa ma gandesc cat voi avea de tras ca sa iau note mari