nu ar fii o chestie sa furam idei de la altii in sensul sa le adaptam pt ce vrem. De exemplu.
1. Pe partea de horn la medii sa fie cel ce la facut Mircea (cred) la Xtro si in caz daca mai trebuie medii sa se puna 2 difuzoare in acelasi horn.
2. Pe partea de medii bass, o frecv importanta sa se faca o combinatie de "hd12" sau ceva asemanator cu traseul de la xtro. Te joci cu expansiunea in hornresp, pana iti iese un grafic frumos. Parca DNA aduce sn12mb (parca), daca nu... exista c12 sau alte dufizoare ce se pot adapta.
3. Ca sa nu iasa un dulap, inalta sa nu se puna intr-un mod conventional sus ca la un BR normal ci ceva in genul urmator
4. Forma sa fie ca si cea a Topurilor Outline:
Ionut, stiu ca nu vei avea bass asa, dar totusi zic eu e o idee buna avand in vedere cat de crucial e raspunsul in mid bass, cel de la 80 Hz pana pe la vreo 500
@ DNA
Din cate imi aduc eu aminte, parca ai facut odata niste boxe de bar la cineva cu selenium. 1 x 18", 2 x ceva supertweetere si o medie pusa in horn. Mai e valabila sursa respectiva pt hornurile acelea?