Ovidiu Gherasim scrie:
Albu Gabriel scrie:
dar de ce Lucian Ladariu folosea ep in bridge ? si baga lautarie pe ele .......

intreaba-l
acum am vazut si eu discutiile astea....care se repeta si se repeta.
tot timpul vor fi oameni care vor spune ca ep2500 este un amplificator de rahat. IN COMPARATIE CU CE? cu un amplificator care costa de 4 ori cat el?
Daca ar fi sa imi exprim si eu punctul de vedere....as recomanda cu cea mai mare putere.....EP2500 este cel mai bun amplif la banii lui.si de ce spun asta???????????????
am fost posesor de 7 ep2500.toate in acelasi timp.TOATE AU MERS IN PUNTE 4 OHMI.NUMAI IN PUNTE 4 OHMI. Si asta in regim de cantat de cel putin 2 ori pe saptana la nunti+ scule inchiriate la discoteci si la evenimente destul de mari cu dj.
ce sa spun? au mers in punte 4 ohmi pe planare cu sd18, pe full range , pe sateliti.au fost chinuite si mega chinuite.si regim de live si regim de DJ. NU A CEDAT NICI UNUL, NU A SARIT NICI O DATA SIGURANTA TERMICA.
Acum am vandut ep-urile si in momentul de fata sunt in oras la mine 3 din cele care le-am avut eu.merg si acum in punte pe planare si pe f12 care le-am avut eu.si asta de 2 ani de cand le-am dat eu.
Deci......trageti voi ideile ,care cum vreti.
Pot spune ca pana acum....m-am jucat cu destule amplificatoare.daca ar fi sa le insirui....ar fi cam asa.....bery, t-amp,dynacord, ev,crown,ecler si din aceste firme nu am avut cate un model.
DA.....sunt amplificatoare care suna mai bine ca ep2500......dar vorbim de bani.totul se invarte in jurul banilor.
permiteti-mi va rog sa pun un link...(poate nu ar trebui,dar daca deranjeaza,rog un moderator sa il stearga) unde am folosit 4 ep2500 legate in punte 4 ohmi in acest fel
1---legat pe 2 planare cu sd18
1--legat pe 2 fx12 cu delta12a
1---legat pe 2 full range fl154 de 600w rms /3 cai
1---legat pe 2 full range bery de 400w rms
pm1000-2 legat pe 4 boxe de 12" cu delta12a
la aceasta sonorizare....sculele au mers de la ora 16 pana la 6 dimineata, si a 2-ua zi de la 18 pana la 6 dimineata.Asta este doar unul din evenimentele la care s-au folosit ep2500 in punte.si credeti-ma ca sunt foarte multe.
uitati-va la minutul 1:36 ce s-a intamplat cu casa aia.
http://www.youtube.com/watch?v=qNquPRR4 ... re=relatedau fost peste 1500 de oameni.am dat acest numar ca sa nu spun mai mult.dar a fost nebunie
P.S.......aceasta treaba s-a intamplat la MOLDOVA NOUA.dACA AVETI VRE-O CUNOSTINTA DE PE ACOLO.....INTREBATI-II CUM S-A AUZIT ATUNCI....CU AMARATELE ALEA DE EP2500 LEGATE IN PUNTE 4 OHMI