ursache doru scrie:
SAL EU AS VREA SA FAC UN SUB CU UN WOOFER
RCF LF15X401 PROBLEMA MEA E TRANSPORTUL CA SPATIU DISPUN DE 50CM LATIME 60 INALTIMA SI UN 40- 50 LUNGIME
CE FEL DE CUTIE AS PUTEA FACE IN MASURILE ASTEA.Email
nuntiroma@yahoo.it mess yahoo ID nuntiroma
Va multumesc
ursache doru scrie:
EU NU AM ZIS CA VREAU HORN VREU O INCINTA PENTRU UN WOOFER RCF LF15X401 SA SUNE BINE SI SA MA INCADREZ IN SUPRAFATA DE MAI SUS
un proiect
Va multumesc

De ce soliciti sfaturi despre realizarea unor incinte cu difuzoare care nu sunt distribuite de sponsorii acestui forum ?
Sectiunea aceasta se numeste " Proiecte de incinte recomandate pt difuzoarele comercializate de noi " ......asa ca va trebui sa cauti sprijin in alta parte....
Asa este firesc , cumparand difuzoare distribuite de sponsorii forumului , participi la efortul de intretinere a forumului si in acest fel poti beneficia de solutii tehnice competente si in viitor .
Intra pe forumul celor de la BMW si intreaba-i cum sa reglezi franele la Logan.....sa vezi ce raspunsuri primesti !
Poti citi si invata din materialele acumulate in timp pe forum absolut gratis , dar daca soliciti sprijin pentru alte marci de difuzoare consider ca este o lipsa de loialitate din partea ta......parerea mea !
Singura sectiune unde poti sa te adresezi userilor acestui forum pentru ajutor privind proiectul dorit de tine este aici :
viewforum.php?f=10Te rog sa nu mai poluezi forumul !
Multumesc pentru intelegere .