Vlad333 scrie:
Va salut cu respect! Am si eu o mare nelamurire si poate e cineva sa ma lumineze. Am schimbat recent statia si subwooferul pe masina, mai exact o statie CRUNCH GPX500.2 care scoate 75w rms pe canal si 250w rms in punte, ambele pe 4 ohm si un subwoofer Hifonics TS300R DE 400W rms la 4 ohm. Nu sunt multumit de puterea bassului. Am reglat statia in toate modurile posibile. Am un prieten care are pe masina aceasi statie de la CRUNCH doar ca e modelul 600.2 care scoate 85w rms pe canal la 4 ohm si un subwoofer de la CRUNCH de 350w rms la 4 ohm.Aici vine intrebarea mea, de ce pe masina mea nu suna bassul tare deloc dar pe masina prietenului meu suna extrem de tare si profund desi e o diferenta de 10w rms intre statii?Mentionez ca am setat statia identic ca statia de pe masina prietenului meu.E posibil sa fie o problema si spatiul din interior? Eu am un Opel Insignia break si masina prietenului meu e un Audi a3, deci e ceva diferenta de spatiu.
Salut. Ai conectat si tu amplificatorul in punte? subwoferul tau mergea si amplifcat si mai bine, cu un amplificator ~400RMS/4Ohm ca si difuzorul(sau chiar mai mult). Verifica si cablurile de alimentare, care trebui sa vina direct de la baterie si sa fie groase, cel putin 16mm.