The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 01, 2025 12:45 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Amplificator auto
MesajScris: Dum Feb 23, 2025 3:01 am 
Neconectat
User

Va salut cu respect! Am si eu o mare nelamurire si poate e cineva sa ma lumineze. Am schimbat recent statia si subwooferul pe masina, mai exact o statie CRUNCH GPX500.2 care scoate 75w rms pe canal si 250w rms in punte, ambele pe 4 ohm si un subwoofer Hifonics TS300R DE 400W rms la 4 ohm. Nu sunt multumit de puterea bassului. Am reglat statia in toate modurile posibile. Am un prieten care are pe masina aceasi statie de la CRUNCH doar ca e modelul 600.2 care scoate 85w rms pe canal la 4 ohm si un subwoofer de la CRUNCH de 350w rms la 4 ohm.Aici vine intrebarea mea, de ce pe masina mea nu suna bassul tare deloc dar pe masina prietenului meu suna extrem de tare si profund desi e o diferenta de 10w rms intre statii?Mentionez ca am setat statia identic ca statia de pe masina prietenului meu.E posibil sa fie o problema si spatiul din interior? Eu am un Opel Insignia break si masina prietenului meu e un Audi a3, deci e ceva diferenta de spatiu.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Amplificator auto
MesajScris: Dum Feb 23, 2025 7:22 pm 
Neconectat
User

Așa ca o mică glumă și deviere de la subiectul cu stația..diferenta intre Audi si Opel ar fi ca si cum ai zice despre tractorul ăla Universal U650 Brașov uzina muncitorească a blocului comunist vs Mercedes tot din anii 80... Am avut si Opel si Audi si stiu ce inseamnă ! Ia.ti Audi cu sistemul original de sunet , că sună mult mai departe decît vre.un tractor de opel sau vre.o improvizație chinezească pusă pe el

Sus

Subiectul mesajului: Re: Amplificator auto
MesajScris: Lun Feb 24, 2025 8:02 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Vlad333 scrie:
Va salut cu respect! Am si eu o mare nelamurire si poate e cineva sa ma lumineze. Am schimbat recent statia si subwooferul pe masina, mai exact o statie CRUNCH GPX500.2 care scoate 75w rms pe canal si 250w rms in punte, ambele pe 4 ohm si un subwoofer Hifonics TS300R DE 400W rms la 4 ohm. Nu sunt multumit de puterea bassului. Am reglat statia in toate modurile posibile. Am un prieten care are pe masina aceasi statie de la CRUNCH doar ca e modelul 600.2 care scoate 85w rms pe canal la 4 ohm si un subwoofer de la CRUNCH de 350w rms la 4 ohm.Aici vine intrebarea mea, de ce pe masina mea nu suna bassul tare deloc dar pe masina prietenului meu suna extrem de tare si profund desi e o diferenta de 10w rms intre statii?Mentionez ca am setat statia identic ca statia de pe masina prietenului meu.E posibil sa fie o problema si spatiul din interior? Eu am un Opel Insignia break si masina prietenului meu e un Audi a3, deci e ceva diferenta de spatiu.

Salut. Ai conectat si tu amplificatorul in punte? subwoferul tau mergea si amplifcat si mai bine, cu un amplificator ~400RMS/4Ohm ca si difuzorul(sau chiar mai mult). Verifica si cablurile de alimentare, care trebui sa vina direct de la baterie si sa fie groase, cel putin 16mm.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2