Sandu_Alex_999 scrie:
Don scrie:
Sandu_Alex_999 scrie:
Pana si bluetechu are puteri mai reale decat t-ampurile astea

Eee nici chiar asa, Tamp este cu muuuult peste ., intradevar sunt ampuri entry-level...dar cu mult peste ..
. are puterea specificata (testat de mine)

nu pe ambele canale odata . Normal ca pe amandoua nu duce in sinus puterea specificata , de altfel ma indoiesc ca un amplificator low-cost ar avea puterea specificata , sinus , pe ambele canale
. il ia la teste pe t-amp.

Bag mana'n foc. Evident nu pt toate modelele

Adu-mi tu mie un amplificator . pana in 5.5mil... care sa se compare cu micutzul E800(240W/canal in 8ohm)...si pe urma mai vorbim.
Eu am zis ca sunt mai bune in raportul
pret/calitate, pai hai sa vedem ce concurent are . la modelul E800:
C320 - 2 x 125W / 8ohm
CS2150 - 2 x 90 W / 8 ohmi
Ambele costa 450ron bucata...si nu se compara cu E800.
Hai sa mai punem 330ron si sa ajungem la pretul de
780ron(deja cu 230ron mai mult decat E800

):
CS2310 - 2 X 200 W / 8 ohmi - Tot mai slab ca E800 care scoate 2 X 240 W / 8ohm.
Concluzia: Ban pe ban, nici un amplificator . pana in 780ron nu are adversar la Tamp-ul E800, chiar si cel de 780ron este mai slab din specificatii.
Singurul amplif care s-ar bate cu E800(din specificatii, ca daca le desfacem pe ambele, o sa va speriati) ar fi modelul P-800 care costaaaaaaaaaaaaaa... nu mai putin de
935ron 
(aproape dublu fata de E800).
Moaaaaaaa, 935ron pt. un amplif de 200w/canal in 8ohm, afacere curata ce sa zic.
Acum hai sa vedem ce putem sa ne luam de la Tamp la
935ron, dar
vai incredibil, la banii astia putem sa cumparam un TA1400 MK-X care scoate
2x450W/8Ohm @ 21.6kg.
Acum spuneti-mi voi, pe ce ati prefera sa dati banu in cazul asta? Nu e nevoie sa imi raspundeti, e retorica intrebarea.
=============================================================================================
"
. are puterea specificata (testat de mine)" - Hai sa fim seriosi, esti tu sigur ca ai testat bine? daca da..spune-ne si noua cum ai testat....
"
. il ia la teste pe t-amp. Bag mana'n foc" - Vezi ca o sa te arzi degeaba.
Il citez pe Parakiosu2:
"daca as avea . nu as avea curaj sa semnez un contract de sonorizare"...
"eu vreau sa-mi iau unu ca sa fac omleta"
Deci sper ca m-am facut inteles, and i rest my case.