drag0s scrie:
Buna ziua
Amplificatoare:2x Omnitornic p-1500
Crossover= Omnitronic xo-2300
Mixer Numark dm3000x
Sateliti: 4x Omnitronic 400w
Subwoofer: 2x Omnitronic 600w
ea.
Am o mare problema...sunetul de la sateliti este super ok...dar parca nu am bass...se distorsioneaza sunetul la bass ...il simt dar se aude super prost.
sala este facuta special pentru discoteca, este din beton si am un SUPER ECOU.Eu vreau sa mai achizitionez inca 2 basi dar as dori si niste pareri cum sa izolez pe interior discoteca ca sa nu mai am ecoul respectiv.
Va multumesc
cred ca ai de urmat 3 pasi pentru a scapa de ecoul ala idiot
1. scapi de omnitronicele alea (am avut si eu p1500 si m-au dezamagit rau de tot.....de boxe nu mai zic)
2. faci woofere mai potente sa poata da presiune (in salile cu ecou mare, doar presiunea mare te poate ajuta....doar daca nu ai bani de un sistem de tip line-array - gasesti pe forum cam despre ce e vorba)....poti urma proiectul lui mircea...eu am "sectionat" proiectul lui si am facut 2 woofere doar ca am folosit niste difuzoare B&C nu paudio
3. achizitionezi un procesor de sunet de genul "amic" de la ecler sau un dcx de la behringer...si totodata pe cineva care sa stie ce sa faca cu el

...mare atentie si la ce DJ angajezi, se spune ca dj-ii sunt "spaima difuzoarelor".
....si gata!
P.S. nu trebuie neaparat sa urmezi sfaturile unei singure persoane.... cere mai multe pareri, de la persoane avizate sau cu experienta si e imposibil sa nu te descurci.
....multa bafta!