CIPRIAN_77 si nea.albinutza scrie:
....
Depinde ce vrei sa faci - pentru DJ exclusiv ai mixerele de DJ - DJMurile de la Pioneer sau altele mai jos la pret insa destul de ok sa-ti faci treaba - Gemini, Denon, Numark etc. Daca vrei sa sonorizezi si altceva, pe langa DJiala de eveniment (io stiu, o formatie, un solist, o serbare etc.) o sa ai nevoie de mixer adecvat si pentru asta - Un Allen&Heath, Soundcraft, Yamaha, Mackie, etc.. Pentru nunţi aş recomanda unul din cele din urmă pe considerentul că la nuntă 99% din timp nu ai nevoie sa mixezi ca la club. In rest, citeste sau intreaba - sunt sigur ca si altii au alte sugestii. Legat de amplificare recomandarea mea ar fi un 2.1 sau 2.2 adica 2 sateliti si un subwoofer sau 2 cu 2. depinde cu cine le cari sau daca ai unde sa le depozitezi sau masina sa le transporti. E adevarat ca depinde mult si de salile in care vei avea de prestat dar asta n-ai cum sa anticipezi si ar trebui sa fii pregatit pt orice situatie. Daca ai bani cumpara totul nou, daca nu mergi pe seconduri - iti faci treaba la fel de bine si nu te doare sufletul asa de tare daca de exemplu, din greseala vei zgaria o boxa.
Ar fi multe de spus dar totul depinde de scop si de buget adica ce iti doresti si ceea ce poti sa faci. As mai adauga si pentru ce, pentru ca nu cred ca vrea cineva sa investeasca in scule de dragul de a avea scule.
Succese