The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 3:35 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cea mai simpla schema filtru .Help!
MesajScris: Lun Noi 14, 2011 9:32 am 
Neconectat
User

Salut.Vreau sa imi faceti si mie cea mai simpla schema provizorie pana la achizitionarea unor filtre originale .O sa va arat cam ce condensatori si rezistente am daca merge facut ceva pt moment ca sa nu le ard.O sa dau cu un mach audio ma2400 in ele
Condensatorii care ii am momentan sunt 3,35uf la 400volti 2buc
4.75uf la 400volti 2buc
2.25uf la 400volti 2buc
rezistente 4buc 10w10ohmi
specificatiile tweeterelor
cam asta am gasit
Pyle Pro PDBT78 2" Titanium Super Tweeter
The PDBT78 by Pyle is a 3" titanium super tweeter with a die cast aluminum frame. Features a diamond chrome cutting finish and a 2" high temperature Kapton voice coil. Mylar crossover capacitor included. One year manufacturer's warranty.

Specifications: • Power handling: 350 watts RMS, 700 watts peak • Frequency response: 2 kHz - 25 kHz • Impedance: 4-8 ohms • Sensitivity: 112 dB 1W/1m • Magnet weight: 20 oz. • Dimensions: 4" x 5" Diameter - 3" Mounting depth.

Fişiere ataşate:
DSCF1873.JPG
DSCF1873.JPG [ 600.24 KiB | Vizualizat de 3118 ori ]
tweeter.jpg
tweeter.jpg [ 183.23 KiB | Vizualizat de 3118 ori ]
Sus

Subiectul mesajului: Re: Cea mai simpla schema filtru .Help!
MesajScris: Mie Ian 23, 2013 1:27 am 
Neconectat
User

Intra aicea http://www.2pif.com/high-low-pass-filter.php si iti faci singur "filtrul"

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2