am inteles d-le.mircea...va multumesc mult pt raspuns.
inca ceva:boxele fx 20(clone),sant aproape identice.ma refer la faptul ca sant dotate cu evx 180b.ar influenta cu ceva setarile dsp-ului????
exista setarile oficiale afisate pesite la Dynacord.am citit in alte forumuri,ca daca nu ai dsp dynacord 224,care are anumite setari,pt tipul de dif.respectiv original, e posibil sa se arda in timp dif.
Daca setarile sunt incorecte este posibil sa se distruga difuzoarele.daca eu cumpar alt tip de dsp:
-as avea posibilitatea setarilor apropiate de original?
Se pot incarca setarile originale-am siguranta ca acest dsp,protejeaza bine difuzoarele?
Exact la fel ca si un DSP244.
Un DSP244 nu este fabricat de Dynacord. Este doar o unitate Xilica din seria Clasic care este branduita cu Dynacord.-se diferentiaza mult calitatea sunetului??
Parerea mea este ca dB Mark este mai nou si mai avansat decat acel procesor Xilica. calitatea sunetului va fi cel putin egala.sant cateva intrebari,care imi cam da bataie de cap,adica nu stiu ce sa fac:sa mai pun ceva banuti si sa iau dynacord dsp224,sau la fel ma pot baza si pe un dsp oarecare!!!!
Dynacord DSP244 este deja un procesor oarecare. Dynacord nu fabrica procesoare, sunt doar unitati banale de pe piata branduite cu marca lor. Oricare alt procesor
de calitate de pe piata face
fix acelasi lucru.
asta am gasit pe un post:
http://es.tinypic.com/view.php?pic=wb78 ... YGvu9I58b1va multumesc mult.....o zi buna tuturor
poti sa le folosesti si in procesorul nostru. Ce va trebui modificat este nivelul de referinta al limmiterului, care foloseste un alt standard, deci in loc de 21dB va fi alta valoare.