The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 03, 2025 11:55 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: despre condensatorii rusesti...
MesajScris: Mie Iun 27, 2012 5:21 pm 
Neconectat
User

O intrebare pentru cine se pricepe la condensatoare. Aceste condensatoare rusesti [din cate stiu dielectric hartie+ulei] cat de ok sunt in comparatie cu cele MKP...,,de firma" [jantzen, visaton, solen, bennic]? Sunt interesat daca redau cu aceeasi fidelitate frecventele inalte, daca au pierderi, daca sunt depasite ,,tehnologic,,. Dimensiunea/greutatea nu o luam in calcul.Sper ca m-am facut inteles...vreau argumente pro si contra lor. Poate explicatia v-a fi de folos si altora care au nelamuriri.

Imagine

Imagine

Multumesc anticipat!

Sus

Subiectul mesajului: Re: despre condensatorii rusesti...
MesajScris: Mar Iul 17, 2012 5:21 pm 
Neconectat
User

am folosit de n ori condenstori de aia si chiar am fost foarte multumit! pe ele scrie ca sunt mkp desi ca si constructie sunt electrolitici.

principalul avantaj la ei este rezistenta la abuz pentru ca e foarte tare carcasa si nu au cum sa se umfle si sa faci alte prostii... stiu ca veti zice ca se usuca ... greseala ..sunt perfect etansi si nu au unde sa sa crape si sa iasa uleiul .... eci chiar daca se incing sa zicem ca se vaporizeaza uleiul dar se condenseaza inapoi pentru ca nu are pe unde sa iasa... si chiar daca sar usca pur si simplu nu mai conduc si gata...atat ai grija sa nu faca surt carcasa cu alte trasee pt ca uneori apare tensiune pe carcasa petalica
deci folosestei linistit
chiar as mai vrea niste cond de astia daca as mai avea de unde sa iau

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2